Saturday, May 21, 2011

dah sebulan rupanya..i lap u la..

aSSalamualaikum..

18 mei 2011.genap lah sebulan usia perkenalan kita..sory lambat post entry for this anniversary. so many things dash to my mind and wanna share here.so, almost forget this precious date. now i remember..sepanjang sebulan nie aku mula memahami kau. oh..tidak susah rupanya..hari-hari DALAM HATI ADA TAMAN..tiap-tipa hari nak menatap wajahmu..hari-hari RINDU maa...hari-hari makin SAYANG..makin CINTA..i love u..

walaweiii JIWANGNYA!! hahaha..saja nak test jiwang ka tak ayat aku..memang geli plak baca..kiki..

rupanya dah sebulan aku active berblogging..and soo many things aku belajar..HOW TO WRITE, HOW TO MAKE YOUR BLOG LOOK GORGEOUS, HOW TO MAKE YOUR ENTRY NICE AND ATTRACTIVE, AND etc...tapi blog aku still dalam proses pembelajaran..nothing much here. 

kalau usha-usha post aku yang dulu-dulu banyak kekurangan berbanding sekarang..example, dulu i'm always wrote

aku as ak
banyak as byk
tu as 2
tak as x
buat as wt

TU MALAS MENAIP NAMANYA..kiikiki..sekarang tak lagi..i guess tak semua suka baca entry yang ada short form and tak semua faham maksud short form kita..baru aku sedar diz is NOT SMS or YM ok! so NO SHORT FORM anymore.

kalau dulu follower just 3 people. but now, alhamdulillah i have 19 followers..LA SIKITNYA..haha..lawak..yala entry tak best sapa nak follow kan..but ok la tu..tak kesah pn follower ramai ka tak SBB berblogging just for fun! as long as there is somebody out there yang sudi baca entry aku is ALHAMDULILLAH da..my FIRST follower cik syamirah osman. weh kenapa aku tak boleh bc entry hg??and FIRST MEN follower is Mofar rahman. thanx dr. photo for keep reading and send comment to my post..hehe..


blog aku bukanlah blog informasi..its just a blog which aku express something yang keluar kat otak aku. if aku nak tulis pasal tu aku tulis, nak tulis pasal ni, aku tulis..so no specific entry..sbb some blog aku tgk ada buat entry pasal LOVE-LOVE, pasal politik, pasal review filem, pasal isu semasa..and there are expert people..aik! apasal LOVE-LOVE tu huruf besar?? ehem2..SESAJA LA..!! 

ya! famous blog is based on the quality of their entries. kalau nak tulis blog yang berinformasi must have lots of knowledge and feel confident on what they know. and most important TAHAN KUTUKAN..haha..

SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG..hari-hari tak da benda lain nak online melainkan blog aku yang satu nie..bila siap satu entry automatically aku smile..yes! siap satu for today..satisfaction level infinity..OVER TUU..haha..and now, aku still belajar how to make GOOD ENTRY for my blog..for those follower cik radiah isathe cik twins and cik shafika HUGE THANKS for viewing my blog..even tak best korang still baca kan..i'm really appreciate it!


KEEP READING AND HEEDING~~THANX~~

2 comments:

MofarRahman said...

hahha. nice on lah.

hey, engat ni facebook ke ape mention nama orang dalam post. mekaseh. insyaAllah. blog ni best ape. ayat ayat dia cool.. sure tuan dye cool kan.

remember, blog to express, not to impress. (hahha. ye ye je..)

alhamdulillah. happy blogging. semoga bermanfaat kepada orang lain. insyaAllah :)

ViSiTMeFaTiN@LOliPOP said...

hahahahaha..sory dr. photo..biarla org nk promote blog dr. photo kat sini..kikiki..

btw, thanx..like 100x