Saturday, May 14, 2011

fast n furious, kongsi dan nur kasih...

aSSalamualaikum...

this few weeks banyak betol movie hot2 keluar panggung..fast n furious, thor, cun, kongsi n bla bla bla...tergugat jgk iman aku. sbb memandangkan aku tgh bercuti so rasa mcm nk isi masa cuti keluar tgk wayang...tp ONGKOSNYA enggak ada..

antara banyak2 movie aku paling nk tgk fast n furious 5 sbb aku mmg minat cerita2 yg ada byak aksi..tp mcm statement aku yg kt atas tu la..enggak ada ONGKOS..hehe..


"aku dh tgk fast 5..bez gila..byk aksi"

"bez weh fast 5..aksi from start movie sampai abis"

OK..JELEZ LA WEH..

tp xpa.DOWNLOAD SUDAA...kn xmembazir..kalau tgk kt panggung aku rasa mesti lg ada feel thriller tu..mn taknya dengan effect bunyi n skrin yg besor tu mmg puas la nk tgk..aku ingt last aku tgk wayang tyme movie HARRY POTTER keluar..hehe..LAMA TUU..kikikiki..outdated dh..mana taknya aku jz akan tgk movie dekat panggung if cerita tu mmg betol2 ada feel..kalau cerita biasa2 nie aku download je..sbb bg aku if cerita xbez buat membazir ja..

dan baru2 nie cerita KONGSI plak keluar..mmm..blokwalking td mcm2 expression pasal movie tuu..tekan   SINI dan SINI dan SINI..mmber aku pn cakap cerita nie biasa2 ja..ok..my decision..download saja..lgpn aku xexcited sgt nk tgk cerita nie..jz nk tgk lakonan FIZO OMAR...kikiki..


and 19 mei nie kuar movie yg paling ditunggu-tunggu..apa lg kalau bukan NUR KASIH THE MOVIE..nie filem wajib nk tgk kt panggung..ok! start saving money..tgk dekat status fb masing2 waiting nk tgk cita nie..especially my angah..siap buat assumption and ending sendiri lg..haha..thumbs up la angah..pasni  bley ganti KHABIR BHATIA...


start counting days n saving money.....~~~


No comments: