Saturday, May 28, 2011

weii ada lori ada bas la..!!


aSSalamualaikum..

aaarrrgghh..korang memang jahat..!!hukhukhuk..semalam tgh best best berfesbuk tetiba dapat col..

'hello..can i speak to fatin??u're selected 4 interview..' ha?? interview..interview mana pulak..aku dpt keja kt hasani tu ka..tak kan baru sekarang nak call??heran jugak aku..

then, aku tanya la..'interview for what??' berterabur english aku..

'to attend oxford university..have u got the offer letter??' jawab org tu..

'nope!' aku jawab..

ha??gila ka apa oxford university..dhla number yg col tu number handphone ja..bkn number office..

'we will sent u an offer letter on 24th of june..' la pulak..nampak sangat menipunyer..

'is it true??i dont believe u..' jujur aku jawab..

err...tersembur gelak orang sebelah sana..HAHAHAHAHA..'wei fatin! nie aku la apam!'

mengamuk aku..SESODAP MEE KARI ja nak pekena orang..lepas tu gelak tak berhenti plak..ditambah plak ada BACK UP GELAK kat belakang tu..si shahrul..

cis! macam mn la aku boleh tak perasan suara kau la cicak..!!jahat betoll..

nywy, diorang nie budak budak wataniah class aku..boring la tu tak da benda nak buat time short sem nie keja nak PRANK orang ja..bukan aku ja TERKENA smlm..kawan aku pn kena jugak..

takpa..takpa..ADA LORI ADA BAS LA!!

macam tula MEMBER2 wataniah aku..kalau takda diorg nie mmg tak meriah class wataniah tuu..




 THE ONLY BOYS untuk aku punya class..




 this is my class members untuk batch aku..



srikandi2 include juniors, intermediate and seniors..

nie pic time hari ulang tahun tentera darat on March lalu..




fulamaakk..nie mr. kamal..ketua clz time first n second sem..pakar bbq nie..coslow dia seeedaapp gila..aku yang tak makan sayur pn jd kecur liur nak makan coslow dia.. 




all skuad junior, intermediate and senior yg get involve time coco week..

aku memang sayang dengan skuad2 aku..once an army always an army..~~



5 comments:

suha said...

hehe klakar tol dorang (^_^)

ViSiTMeFaTiN@LOliPOP said...

@suha: mcm tula diorg..satu hari klu xbuat hal mmg xsah..hehe

nywy..thnx view my blog..like 100x

padlie said...

ramainya askar... smart..
majority liverpool yer... :p

Rupanya TV LED belum wujud di Malaysia

#r@hsi@ h@t!# said...

tin syg aku dak.. =)

ViSiTMeFaTiN@LOliPOP said...

@padlie: diorg mmg..suma nak liverpool ja..hehe..thnx view..

@pujah: of cz aku saayyyg hg..hehe..