Thursday, June 16, 2011

...........


aSSalamualaikum...

happy thursday..may Allah bless..wohoo..hari nie peeenaaatt owhh..kat kilang banyak kerja!! masuk hari nie dah 4 hari tau kena gam kulit graph pad. sakit jemari nih. *alamak poyo la pulak..smlm target sorang kena siapkan 1200 buku..gila..memang tak dapatla..aku dapat buat 1020 jerk! ngeh3..harini pun sama..tapi aku dapat siapkan 1060 ja..hehehe..lagi pun lagi 200 just extra ja..actual target 1000..rasa macam nak give up ja kot. tapi apakan daya. takkan aku nak goyang kaki ja kat rumah sepanjang semester break nih..tak pa tak pa..take it easy..stay cool..stay calm..

disebabkan semalam graph pad yg berjaya digam capai target, Ah Han belanja kami makan laksa tadi..wallah..suukkaaa..!! tp mkn laksa dlm plastik..kalau dah bg laksa kat hantu laksa macam aku dengan cik zaty memang tak kesah dah makan tak pakai mangkuk pun tak pa..macam macam gaya ada....





 ~~cik zaty~~


~~cik laila~~



~~kak ton~~sorok muka lak dia..

belakang tu ~~wei wei~~





~~Ah Hau~~tu diaa..sampai senget badan 



~~aunty~~ nun di kejauhan..



erk! sapa plak nie??



.............................................................

and balik kerja tadi terus aku terjah pokok aloe vera kat rumah zaty..kekononnya nak ambik sikit tanam kat rumah. ngeh3..dulu kat rumah pun ada jugak tapi ada la satu hari tu orang datang rumah mesin rumput, dengan pokok tu sekali ditebasnya..alahai..

sampai kat rumah terus usha usha pasu bunga mak kot kot ada yang kosong..cari port baik sikit. takut nanti kena mesin lagi..mak kata "tanam kat tempat tinngi sikit takut satgi ayam cakaq. tak pun ayaq bawak bila hujan"

aku pun pulunlah cari port port yang sesuai..

naa..jumpa satu tayar kosng..betol betol depan rumah..pasu pasu kat tepi rumah semua penuh dengan pokok bunga mak..yang nie pun kira ok lah.



dari dok terbiar tayar nie penuh rumput baik aku tanam pokok aku tu..


cabut semua anak anak pokok, anak anak rumput..


ngehehehehe..cik pokok sila ikut saya yeee...



tanam tanam..


tadaa..dah siap...



siram air..penting tu..





pokok pokok..copat copat ler membesor..




 ha..yang nie special case..nak buat masker..moh join pakai mask aloe vera original version..


tu saja entry harini..boring kan??hihi..chiosss..aSSalamualaikum..

2 comments:

MofarRahman said...

bek tanam mende ni. dari main farmville. laaagi real. mkn la aloe tu. sedap. naseb baik, ad perisa vanilla (teehee!)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@mofar: peliklah..mn ada aloe vera perisa vanila..ada ka??