Friday, June 24, 2011

comment penting?? or follower penting??

aSSalamualaikum..



hyeee!! dua hari mood menulis hilang. gara-gara si blog tak mau uploadkan photo. oh sedihnya.. baru kutahu blog pun ada had limit picture?? tulah rajin sangat nak mengupload photo. kalau boleh semua photo yang ada nak upload.kikiki.. btw, thanks lot to kak atie and kak niena..kalau tak memang tak tau..hehe..


comment or follower?? masa mula mula active blogging aku memang kejar gila follower. bila ada follower tandanya ada orang sukalah blog kita kn2?? tapi bila difikir fikirkan balik kalau banyak follower tapi takda pengkritik pun tak best jugak..bila ada yang komen and bagi pendapat baru lah kita tau kat mana weakness  blog kita tu. and and rasa puas sebab ada orang sudi comment entry kita. plus, rasa macam waahhh ada orang baca entry aku!! macam tu la hari-hari aku perasan..ngeh2..


tapi orang cakap kalau nak banyak komen kita pun kenalah rajin melawat blog orang and send comment. tapi aku?? ngeeehh..blogwalking ja tapi tak tinggal jejak pun.hehe..*silent reader lah kekonon.tapi aku memang sesangat lah suka baca blog kakak Nkakak A and inche M..kalau ada update baru tangan nie miang ja nak komen..hihi..


kekadang tu rasa segan pulak bila tengok blog orang yang ramai follower. sebab blog aku is just a simple blog. *err..bunyi macam kecewa ja..haha..yeah! aku menulis pun sekadar suka suka. sekadar nak record unforgettable events. tapi tak sangka plak jadi blog yang banyak mengarut.hihi.. 


huarrghh..ngantuk pulak. bantal pun dah panggil. esok belajar kereta lagi..adehh bila la nak abis nie..chiooss..assalamualaikum..







8 comments:

Mun said...

kalau follower ramai tp xde comment, nt rasa mcm ckp sorang2..

MofarRahman said...

untuk mood, follower cam best gak lah, tapi untuk ase best, comment lagi lah penting.

(stuju dengan orang atas :)

Syed Ahmad Fathi said...

Tape.Lama-lama banyak la nanti.rajin-rajin la menulis perkara yang bermanfaat.Ilmu tak akan berkurang sekiranya dikongsi.

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@mun: ha betol2..rasa mcm "alah..xda comment pn..entry xbest ke.."

@Mofar:betol2..comment penting!

@syed: insyaallah..mekasih ye..

EYFAalias said...

HEHE. dua2 pun penting sebenarnya :p

Hans said...

tak tahu nak cakap
dua2 ada kelebihan dan kebaikan
dua2 istimewa
:-)

Kumpulan Sepah Juara Maharaja Lawak

niena shopping2u said...

hehe.. kakak N tu sape ek..? akak baru smpai KL.. urm.memula akak berblog dlu... mmg xde sape yg dtg bloga akak.. blog lama tu sjak taun 2009 lgi... komen sndiri2 je..sbb msa tu mls.. klo kte x tegur org, spe nk tegur kte kn?
Fatin ni pn ok gk.. yg pnting usaha tu jgn berhenti.. ok..slalu post perkara yg blh mendatangkan manfaat pda org, blog akak tu rojak.. semua nk cmpur hehehe..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@eyfa n hans: betol..kalau xda follower xdalah komentar..kn2??

@k.niena: eh2..baru perasan profile pic rose tu ada muka akak..hehe..