Wednesday, June 1, 2011

happy birthday cik fatin!!

aSSalamualaikum..



sekadar gambar hiasan


31 Mei 2011..kelmarin..hapy bezday to me..happy bezday to me..happy bezday to cik fatin..happy bezday to me..~~konon sedap ler tu nyanyi untuk diri sendiri..ngeh2..

OMG! OMG! dah bertambah USIAKUUU..bertambah lagi satu angka nampaknya..pejam celik, pejam celik DAH 21 TAHUN rupanya aku menjadi khalifah di bumi Allah ni..21 tahun mak and bapak jaga aku. bagi MAKAN, PAKAI, MONEYYY..dah besau dah openye eden nie..dah buleh mengundi dh nie..NAK KAWIN PN DAH BOLEH DAH..~~kawin?? agak2 la..baru nak kenal dunia..belajar pn baru tahap merangkak lg..kuikui..

dan hari ini, 1 JUN 2011..bermula la kisah hidup yang BARU!! kisah hidup sebagai golongan PULUHAN punya umur..PULUHAN?? rasa macam dh tua bebenor dh..hikhikhik..

ok! sekarang dah perlu sangat sangat untuk berubah..buang sikap CHILDISH yg teramat tu..perangai yang GELABAH tak kira masa..kuat MENGAMUK..yeah..

saya CIK NUR FATIN BINTI ROSLI perlu UPGRADE IMAN..tingkat level PATIENT..siapkan assgmnent awal..jangan buat LAST MINUTE dah..SENYUM SELALU..CHANGE from negative person to POSITIVE person..~~ceewwaaahh..ye ye ja..

SEMALAM TERHARUU LAH!! TENKIUU kawan kawan yg wish bezday..TENKIUUU WEEHH..! TRIMAS! xspecially cik HANI yg rajin call malam malam..hehehe..nnt aku call balik.ganti kredit free hg tu..ngeh2..ANGAH org first wish kat wall FB, cik SAADAH org first send msg..hehe..yanie, malin, roza, nadja, m.cik, pikah, fatin farhana, eda, clah, pdaus, pujah, syamirah, zati, izuwan and odah..wataniahs frens..inche apam yg rajin call and mengarut tu..fb frens..boon, cik bulan, cik farah, cik kembar,  ex schoolmate, ex clazmate, ex roommante, and ex ex ex....ex bf?? errr...ohhh ex best friend ya? NGEH2..mengarut....


THANX cik ZATY..best friend forever tu..kiki..pagi2 dah nanyi lagu bezday kt aku..weee..plus belanja makan pulak..I LOOIIKKEE!

ok..dh ler tuu..macam ucapan anugerah bintang harian jerk! dah boring bc..kuikui..

~~tenkiu mak~~

~~tenkiu bapak~~

lahirkan saya..and semalam belanja sate..kiki..d=>






p/s: hey mysterious man!even den tak tahu kome tu sape yg rajin call wish besdy memalam buta time aku sedap sedap nak tidur, terima kasih jugaklah ye..

                            








3 comments:

MofarRahman said...

salam!

waa. bestnye dia da sambut besday. semoga panjang umo ok! dan jangan lupa lak nk berubah cam yg awak ckp tadi. have a nice day fren! :)

ViSiTMeFaTiN@LOliPOP said...

@mofar: insyaallah..

GaRy™ said...

aduyai... gary ingat kek tu yang pakai sambut befday cik fatin... ingatkan nak mintak kirim sket tadi... hahaha...
gary follow cne yer~...