Monday, June 13, 2011

il est toujours proche??

aSSalamalaikumm..


hallu2..hellloooo...hai..*happy hari ni ya?? kikiki..yalah..hidup mesti ceria. senyum selalu..okayh! entry hari nie tak mau panjang panjang lah sebab aku dalam dilema nie..ceeewaah macam masalah besar sangat ja gaya..kiki..


tadi kan..tadi kan..tadi kan..*dei berapa banyak tadi da..tadi aku chat chatting dengan kawan siber aku inche mofar. dia nie doktor wanna be. tabik spring lah! study kat russia and satu satunya kawan siber yang aku ada..hehe.. status ym inche mofar  'il est toujours proche'. aku nie punya la tertanya tanya ape makenanya tu?? i love u ka?? i miss u ka?? saya lapar nasi ka?? ngehehehe..


malu bertanya sesat jalan pulak. aku pun tanya la kat tuan empunya status..



pha_teen: il est toujours proche??mkna??hehe




MoFaRkHezEheH FAIZZUDDIN: makna nye tuu..He is always be there.lagu blog fatin la tuu..tapi dalam french cara sebut "ile tudjugh pghoch"


la..punya la ketinggalan zaman. rupanya lagu Maher Zain dlm french..coolio! series jatuh rahang! power Maher Zain..macam macam bahasa boleh nyanyi..ingat lagu bahasa malaysia ja dia nyanyi..





ce dengar..syok oo..



this is malay version *erk! semua orang dh tau lah!

disebabkan status ym aku future is unpredictable aku tanya plak kat inche mofar maksud dalam french..


MoFaRkHezEheH FAIZZUDDIN: hahha.. x tahu..x blaja lagi..dlam russian ley laa

blink blink mata aku depan lappy macam katak..dalam russian?? nak tau lah jugak bunyi cemana kan..

MoFaRkHezEheH FAIZZUDDIN: budusye nye peredskazayemo..eh2..budusye nyepredskazuyemo

mak aiihh..terbelit lidah nak mnyebutnyer..kalau nak hafal tu mau seminggu baru nak ingat satu perkataan..tapi inche mofar cakap dalam english dah sedap dah..hahaha..tak jadik lah nak menukar status ke bahasa russian..kiki..

disebabkan kawan aku nie tengah mood exam aku tak moh la kacau chatting lelama. then, aku wish la study elok elok. pastu mintak translate dalam russian..


MoFaRkHezEheH FAIZZUDDIN: err...diorang x ckp biasanye..tp kalao nk direct translate..ucishsiya s vnimatil nhim 


perrghh..cemana nak sebut tuh?? aku pn tak tau..senget senget mulut aku nak menyebut..susah bebenor..apa apa pun budi bahasa budaya kita. takkan melayu hilang didunia..*erk! macam nak bersilat lak..

okayh! chioss dulu..assalamualaikum..



p/s: inche mofar May Allah bless 4 ur theraphy exam..and readers jangan lupa visit blog and tumblr kawan saya nie..click here and here for his blog and here for his tumblr..best tau!













2 comments:

MofarRahman said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~ ape ni fatin?? alamak.. malu lorhhh.. xyah la promote sini. adoyaiii...


haha. btw, thank you lah bebanyak. nanti kalo saya rajin, saya promote blog ni pulak insyaAllah :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@mofar:hahahahahahahahahahahha....ssaja sesuka..ngeh3..