Saturday, June 18, 2011

isk isk..tak suka belajar kereta! mencik!

aSSalamualaikum...



hallu! hye...happy sweet Sunday..apa yang menarik harini?? ada yang p jejalan kah?? bercuti kat mana mana..hihi..aku?? buat masa nie takda yang menarik..mayb petang karang dah plan dengan cik zaty nak p sg sedim..yuhuuu...


tadi pagi p belajar kereta..hukhukhuk..bawak kereta SUSAH!! yes! aku start class from zero. no basic. masuk hari nie baru 4 kali la aku belajar. sebab tu bawak pun terhegeh-hegeh lagi. masuk gear ja gelabah asal masuk gear ja gelabah..what the fish cake! tiap tiap petang ayah aku lah jadi cikgu mengajar. ok lah. tapi bila aku p belajar kat  agensi terus jadi gelabah..ngeehhh..mencik!






credit to google




'lagu mana nie? dok kt standard two lg nie..kalau kt uni nie pakai setaun lg la bru buleh' komen pak cik Farid..


waaa..aku heran la macam mana orang boleh terer bawak kereta. belajar sekejap ja. aku nie?? bawak moto lagi best tau! tapi sampai bila kan nak bawak motor ja. hukhukhuk..aku tengok cik zaty and cik pikah best pren aku tu dulu p belajar sekejap ja dah terer. huuuuu..


its ok. its ok. breath in..........out.........in.....out.......chillax..



credit to google again!

7 comments:

MofarRahman said...

chillex bro~

shahjiehan said...

bile nk test jpj? buat elok2.... hati2 drive kete tuh~

アヌム ちゃん said...

selalu2 bawak nnt lama2 okla tu..all da best k :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@mofar: dh abis chillax dh..

@shahjiehan: mekasih ye..test lambat lg lah kot..

@kak anum: mekasih akak..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@mofar: eh..jap2..bro??? i'm a sister..not brader..ngeh2..

niena shopping2u said...

dlu 3 kali test JPJ bru lulus

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@k.niena:xpe..janji lulus..hehe..