Wednesday, June 29, 2011

knpa dengan blog saya??

aSSalamualaikum..


hallu..hye2..haila..dua hari dah kot tak update blog nie..nak mngadap blog pun malas lah..sory readers! cewah..kekonon macam banyak readers ja..hihihi..


sory sebab ada entry yg tak boleh komen..ntah ler apa masalahnya. blog pun ada sakit2 jugak ye..plus aku dah la kureng sikit bab2 blogging nie, so my blog not soo good..erm..and lagu westlife pun terpaksa remove jugak atas sebab sebab tertentu..and ada kengkawan komen blog aku nie terlalu simple..aiyak!! hehe..series aku tak tau nak buat cane bagi nampak gorgeous. attractive. sebab bagi aku entry yang kualiti tu lagi penting. tapi blog menarik pun penting gk. and plus, aku takut blog aku lembab mcam siput kalau letak banyak sangat features..hehehe..then, aku tengok blog orang lain banner punyalah cun melecun! top meletop! tapi aku?? aiyyaakk!! erm..penat memikiau macam mana nak buat nie..series buta IT!!! hahaha..




oklah..nak blogwalking jap..usha2 blog blog menarik tertarik memang daboom..chiooss..


wslam..

6 comments:

bersama kak Es said...

blog kak es pun buat hal..jap ok , jap lagi KO huhu

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@kak es: senasib lah kita..isk..isk..

Mun said...

haha..relax2. jgn blogging utk puaskan org :P

niena shopping2u said...

:)
simple takpe janji pengisian tu pnting :)

MofarRahman said...

salammm

hahaha. ok dah ni. mana ada simple. cun melecun da ni kott...

hurm, betol dengan Mun atas tu. jangan blogging tuk puaskan orang. xpe tak banyak readers sangat pun, janji ad jugak yg setia sikit2 dari tade langsung.

keep blogging. orang komen macam2, layan je. but always be yourself, with some improvement (jika perlu :P)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@mun: betol2..bak kata inche M blogging is to express not to impress..hehe..

@k.niena:okayh sifu!hehe..

@mofar: yes! always b myself..