Friday, July 22, 2011

geli bulu ketiak..

aSSalamualaikum...

hye! hallluuuu..annyeong haseyo..dah seminggu blog aku buat pembedahan plastik. fake! fake! baru harini aku sedar, gila tak lawa pembedahan plastik nie..malam tu aku tetiba rasa boring plak tengok design yang polca dot dot tu.rasa geli geli ja. geli bulu hidung gua. then, rasa nak buat perubahan. black and white. nampak matured sikit. simple. no need yang warna warni nie..

pulun la sampai pukul 3 pagi tapi yang nie hasilnya. mula mula syok sendiri. lama lama..errrr....macam apa daa..serabut gua tengok..tak da seni langsung..malu aku..hahaha..then, banner pun tak gempak. ish..memang takda senilah..

aku rasa weekend nie nak kena buat pembedahan plastik lagi nie..geli bulu ketiak, bulu betis tengok page blog aku..tu belum kira dengan bulu mata lagi..aiseh..

okayh! gua nak p makan pisang..chiooss..

wslm..


p/s: mknla pisang.pisang tu sedap..and sory, sejak bila ntah terguna 'gua' nie..

3 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

salam ziarah.. sorry sempat senyum jer kt sini :D

Wanie said...

haha..plastic surgery mahal o..
biar natural sudah, tak perlu kuar duit..:)

iMBobo said...

hahaha den geli hati plak baca ni...ingtkan apa td!! tertipu haha