Saturday, July 9, 2011

i'm in love..

aSSalamualaikum...

huaarrghh..lama gila tak update belog nie..agagaga..rindu kot! seminggu dah rasanya tak update blog. blogwalking pun tak..kikiki..tadi time nak log in blog aku selisih dengan cik labah labah. kekonon nak buat sarang kat blog aku nie..yenna dei! poodaahh..tapi aku dah halau tadi..hahahahaha..


actually aku tgh fall in love sebab tu tak menyempat nak jenguk blog nie. aiseh!*sejak bila ntah dah pandai nak love love bagai. aiyak! kuikuikui..takdalah! 


aku baru ja abiskan tengok drama korea. series syook sesangat! alah cita secret garden. confirm dah ada yang dah tengok kan3??!! cita nie pun sama lah. dah berbulan bersarang dalam lappy. dari sem lepas lagi. baru sekarang dapat tengok. waduh2..rugi sesapa tak tengok lagi..lawak, cintan, cintun, semua ada!!


sesapa yang tak minat korea tu bila tgk cita nie confirm lepas nie jadi minat terus..cita nie best sebab si heroin tu stuntwomen. style ooh..pastu part lawak bila soul si hero n si heroin switch. gila lah lawak..aku rasa tak boleh blah bila hero gaya macam pondan...











best lah cita nie..suruh ulang seratus kali pun aku sanggup tengok kot..rasa macam in love..


orang tengah sibuk sibuk entry pasal perhimpunan bersih aku sensorang layan entry pasal cita korea. ngeh3..whateva lah..part2 politik nie aku kurang ambik port sangat. sekadar lihat dan aku buat assumption and pandangan sendiri ja..

peace no war..

wslm..

8 comments:

EYFAalias said...

dah lama ta tgk cerita korea. huhu. eh jom la join contest eyfa.

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html

Dearie Pearls said...

wah, ni mcm serius best ni. kaawan kat fb pun cakap pasal secret garden ni juga..
laaaa, xde cd ar.. kasi ar copy..
kui.. kui..

dulu layan citer my girl. giler tekanan layan citer tue. sakit jiwa aku dibuatnya.

citer japan tak minat ke?
saya lebih suka citer japan.
hehehe..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@eyfa: samalah..time2 cuti nie la baru nak melayan..hehe..

@black pearl: nak copy?? bole2..xda maslh..haha..

mmg tekana tgk cita korea nie..hihi..

citer japan minat jgk. tp kurang excited la..sy pnh tgk one little tears, bloody monday n mr brain je..

Niena Pengembara Ilahi said...

da lama xlayan cite yg cmni :D

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@k.niena: hehe..bila dh layan cita cmni suma keja rmh xsiap..hehe

Dearie Pearls said...

ye ke..? hahaha..
meh alamat, nak send dvd.. hahaha..
one little tears tu pun sengsara gak nk nengok. hahaha..
suka sangat cerita attention please, my bos my hero, buzzer beat.. citer lawak tapi ada gak scene nak nangis2. hehehe..

papun, korea pun layan juga.

shahjiehan said...

hahaha... xlayan sgt cite cmtu..

politik skdr tau perkembangan je la.. hee

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@dearie: aaa..citer buzzer beat ada jgk..dh lama bersarang. tp xtgk lg..eh2..my bos my hero tu mcm bez je..exchange movie nk??haha..

@shah:org lelaki mn da layan korea2 nie..heee..