Sunday, July 10, 2011

ish pelik bebenor..

aSSalamualaikum..


hallu everyone..happy sweet great Sunday..cewaah..okayh! akceli, first of all ak nak mintak ampun, mintak maap, seribu kemaafan..peerrghh..entry aku kali nie myb sedikit sarkastik kot! ngeh3..b4 that, ce tgk picture kt bawah nie..




















aaaaa..lee min ho!!! he's mine.*poodaah..mcm lah dia knl aku..hahaha..


okayh! back to topic. actually aku nak suruh hampa suma tgk gaya rambut diorang nie ja..macho kn?? series macho. bg aku la. nsem. bergaya.*aiyak! over sih! ngeh3..tapi tapi, knpa eh aku rasa geli plak bila tgk lelaki melayu, lelaki mesia buat gaya mcm nie. pastu pakai skinny. waduh2..sakit mata kot! especially lelaki lah. kekadang aku tengok kaki tu dah nak mcm pompuan pun ada. aigoo..


sory...aku bukan nak kutuk lelaki lelaki macho diluar sana. tetapi tahukah anda akan kelihatan kurang macho apabila bergaya begini??? lantak aku lah nak pakai skinny ke apa. ko peduli apa? ok fine! aku memang tak peduli pun. nak pakai tu boleh tapi janganlah sampai skinny sangat. seluar pun dah nmpak macam kulit kaki daa...


hope no offence..nie just pandangan aku ja..pendapat aku. masing masing ada style and gaya masing masing..so, terpulang la kat diri masing masing...cane korang si lelaki rasa bila tgk si girl2 pakai legging camtulah kami si perempuan rasa suck bila tgk si lelaki pakai skinny ala2 korea. *wink..


wslm..

9 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

rambut botak lgi macho hehehe
abg botak

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@k.niena: botak tu seksi oh..haha..

Dearie Pearls said...

aloha..
kalau ada lelaki yang buat mcm gaya ala2 korean ni, mesti tercetus dalam hati;

"nak tiru gaya korea ar tue. hencem xper.. ni..."

kahkah.. negatif sungguh..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@dearie pearls: hahaha..betol3..

アヌム ちゃん said...

haha.ramai la jejaka2 terasa di sini nnt..hihi

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe klo tgh kawad or lam hutan xde la nk mekap, klo keja kt opis wajib la guna secalit mekap ^.^, dlu akak dok mindef

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@kak anum: hihihi..sbb tu mintak maap awl2 nie..

@kak nien: ye? dulu senior wataniah kt uni wt medical check up kt mindef..hehe..bila la agknya bleh jmpa akak eh??

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe insyaAllah.. :D
akak biasa jer, bukan upnm.. akak IJED..
kuli2 jer pun hehe

shahjiehan said...

cukup x slesa klo pkai skinny...