Monday, July 25, 2011

mengigil urat kentut..

aSSalamualaikum..

assalamualaikum........ada orang tak..???? ada tak?? ada? baguss..sy nak masuk nie. sy duduk eh.sy duduk nie. teh tarik kaw satu!! *pergh ingat rumah mamak ka apa..

okayh! bukan apa. sebenarnya otak tengah tak betol harini. menggigil abis. kaki, tangan, otak, urat kentut semua gigil. ESOK TEST JPJ!! hadooii..aku tak tau la apa nasib aku esok. setiap saat jantung aku mesti gerak laju. kekonon bajet lari marathon la.

3 hari 3 malam tidur tak basah, mandi tak kenyang, makan pun tak lena! 3 malam gak la aku mimpi bawak kereta. mimpi cluth tercabut lah, handbreak tak makan lah, stereng tercabutlah, gelabah tak bertempat.

ish risau bebenor nie. lepas ke tak naik bukit nanti?? keta mati ke tak test jalan raya?? agak agak salah masuk gear lagi tak?? ish dapat JPJ macam mana ar?? agak agak badan macam Sazali Abd Samad tak?? 


or..muka macam nie..


err..i..i..i..un..un..derwear! ops! understand sir! *gagap aku! tapi kan kalau dapat yang macam lee min ho nie


aku rasa memang tak gerak lah keta tu..hihihi..*miang dah..


oh tidak! kenapa mesti macam lee min ho!

doakan sy ye..hopefully, tak kena test banyak kali sebab dah tensen dah bab bab nak mengambik lesen nie..kuikui..

chioss

waslm..







5 comments:

shahjiehan said...

ketul2 tuh!! hebattt... tp pakai spnder je.. hehehhe

♥cik shaf♥ said...

good luck! aku plan nak amik lesen time cuti ni tapi cam x jadi je..aigoo..huhu

waniehalim88 said...

hehe..good luck ye fatin..
wanie dulu pun camni gak la sebelum nak test jpj..
tapi sbb takut sangat & berketar time test naik bukit kan, sampai fail la..huhu

#r@hsi@ h@t!# said...

amacam test????ada ok ka??

Dearie Pearls said...

finally berjaya jugak kan.. gigil dah hilang dah..
mujur tak dapat mcm jejaka korea en lee min ho tu. kalau dapat habis ar kete tak jalan. hehehe..

btw congrats!