Friday, July 29, 2011

segmen: Ben Ashaari dan blogger..

aSSalamualaikum..


Santai Bersama BEN ASHAARI


hye..hari sabtu yang relax. so, aku pun takda sangat idea nak menghupdate blog harini. join segmen pun coolio jugak ye dak..hehe.. 

jom join segmen Ben Ashaari..moh click sini..




aku memang tak pandai sih bab bab nak mengambik gambo nih. kodek punya kodek kat album dalam lappy, aku rasa gambo nie jelah yang ok pun aku penah ambik. aku tak dalah pandai sangat nak edit edit pictures nie. so, aku letak yang ori aja.. 

gambar nie aku ambik masa malam bbq dengan skuad wataniah last semester. aku guna kamera cikai ja nih.  kecur liur tak?? sila cakap nasi nie nampak sedap..ngeee...

si baju oren, cik pujah model nasi goreng..hihihi..  

chioss..

wslm..

21 comments:

iMBobo said...

gmbr kreatif sbb guna teknik zoom tu.. kamera hp iMBobo tak boleh buat mcm ni hehehe..

azzah said...

singgah..tengok gambar terus lapar..

zarulfarhana said...

wataniah gak ka...

DaYaH JeLitA said...

nyam nyam nyam cedapp aih..huhu..jomla singgah blog saya juga :) : http://dayahjelita.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-aku-penyayang.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

nice pic..!!!
singgah dari segmen abang ben...
singgah sini plak..

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-jom-letak-gambar.html

Wanie said...

selamat bersegmen ye..wanie tak tau bile baru nak join segmen2 ben ni..hehe

nasik goreng + sosej...sedap makan pagi2..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@imbobo: sy xzoom pn pic nie..jz dekatkan kamera dgn nasi tu je..hihi..

@zarul: yup..hehe..

@dayah: sodappp nasi tu..

@miss chubby: sy lawat miss chubby..

@wanie: hehe..xda idea nk update. join segmen jelah..hehe..

Sekamar Rindu said...

salam...

dah ok dah gambar tuu..penuh seni..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@sr: mekasih..sy xsekreatif SR..hehe..so-so je..

Ashraf Jalil said...

nampak sodap tuhh !

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@ashraf jalil: mesti la sedap..air tgn mak cik cafe hostel tu..hehe

mirah said...

sosej kat blkang tu sodap..hehe

hamzah ian said...

sedap pula gmbr makanan tu..

shahjiehan said...

makaroni ke apa tuhhhh...

mcm ulat sagu pon ade... hahahha


lawa jugak wpon x edit...

AfiekJibril said...

singgah kejap kat sini..wah...menGELIURKAN..hehe

ieda said...

sedapnye..tgh lapar ni.isk3

http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-gambar-terbaik.html

aq noor said...

cantek!

http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

fida said...

nyam2.. sedapnye tengok makanan.. nasib na puase lg. kih2..
ainggah dri segmen abg ben. :D

Yumida said...

arghh..sedap nyer...byk nyer sosej..yummy!

jom singgah pic sy lak..

Aku DaN SeSuAtU said...

selamat berpuasa..nice pic

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

PeRmAtA bIrU said...

lapar la..:)