Friday, August 19, 2011

award dari blogger 3twelve..

aSSalamualaikum..

dengan perasaan sebak dan terharu yang tak terhingga *cewah dengan hati yang besar gedabak nih aku nak ucap thanks a lot kat blogger 3twelve..ngehehehe..

sebab 1) bagi award the luckiest follower, 2) buat entry pasal blog aku yang cikai macam ikan masin nie 3) nak bagi hadiahh..ngehehehe..*senyum sampai telinga.

pernah gak aku terpikir bila la nak dapat award luckiset follower nie kan. tak sangka mok nok! aku dapat award nie sempena follower beliau yang ke 312 which is sama dengan nama blog beliau 3twelve.


sumber : blog beliau sendiri..


so, jom lah visit ke blog kawan baru saya nih. tak menyesal punya..blog nie best broo!

boleh click disini or boleh click kat banner award kat sidebar blog saya..

again! big thanks..

chioss..

wslm..


4 comments:

アヌムちゃん said...

wah fofular gituu..

Syakir Rahman said...

fatin, thnx bebanyak...hadiah dah ade..boleh la anta alamat kt emel sya k...

Wanie said...

siap dapat hadiah lagi?
buat baik dibalas baik..:)

akoo pae said...

wahh..taniah2~
mmg btuah..hee