Tuesday, August 23, 2011

iftar #1..

aSSalamualaikum..

salam 23 Ramadhan..cepat betol Ramadhan tinggalkan kita kn? sedar tak sedar lagi 7 hari nak raya. tak lama dah. sekali jumaat ja lagi..sob3..

berbaki seminggu Ramadhan yang ada nih, and memandangkan masing masing bercuti, semalam aku dan ehem2*perlu ke nak highlight kat sini..euuww.. masing masing nak lepaskan rindu. lama dah tak jumpa. discuss punya discuss then jadilah nak berbuka sesama.

gila punya excited pukul 6.30 dah p booking meja kat kedai makan. aku rasa kami customer second kot kat kedai tu. haha.. bukan apa.. nak elak sesak pastu takut order lambat sampai. lagipun dah la lama tak jumpa kan. macam macam story keluaq..kalah cik kiah bergosip.


chop2!! ha..ni la ehem2 aku a.k.a geng tak berapa otai masa sekolah dulu..


aku rasa semalam first time dalam hidup aku berbuka makan chicken chop..haha..lepas berbuka singgah solat kat rumah cik Zahid *Zahid nickname for Zahidah. lepas tu boleh plak terstuck kat rumah Zahid tengok album dulu2 masa sekolah.

mak aii..masing masing muka innocent abis. hingus meleleh kaler2 lagi..dah tu gelak gelak. masing masing bajet muka comey..aku rasa nak upload ja kat sini. tp, nanti2 lah ye..hihi..

ingat memori dulu2 memang best kan?

chioss..

wslm..




11 comments:

Taufiq Tiramisu said...

kecur air liur tgk chicken chop. hehehehehe. nak carik la nanti ;)

sleeping_maniac90 said...

wah nmpk sdp chicken chop tuh hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

tu la....ila pun terliur tgk chicken chop tu...

mantap r.....nyum3...ish...nyesal lak xberbuka makan chicken chop tadi..heheh

al_dude19 said...

Mai skit cikencop tuu...sdap nmpak...

iMBobo said...

wah semua pakat makan chickenchop tu hehe sedapnye tgk gmbr tu.. :)

Wanie said...

amboi, western sungguh die..
seronok la dpt berrbuke ngan kawan2..
cer upload lagi gambar hingusan tu..:D

Niena Pengembara Ilahi said...

sedih kn.. da nk abis da pose...
erm.. tpi jdi best bla pk nk blk kmpung hehehhe

Niena Pengembara Ilahi said...

jom raya umah akak nk ..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

sedapnya weyh..post kan kat umah aku boleh? hehe ...

sifu im said...

chicken chop ape gtu??

Mr.Thinker@Ali said...

makanan yg ada confirm menarik nafsu. kekeke.

ah. masing2 muka otai walaupun x brapa nak otai. kekeke. :p

kenangan lama, ah, sudah banyak yang lupa. kena duduk ramai2 ingat balik baru teringat smula. sweet gila ada simpan gambar. :)