Thursday, August 4, 2011

yahooo!! menang contest!

aSSalamualaikum..

yeehaa..macam cowboy kat Texas plak..hehhee..bukan apa. aku just sedikit teruja sebab sebab nak tau sebab ape?? aku menag contest..hehehehhe..

*ceh! poyo ja. orang len dah berpuluh contest menang, aku baru satu dah bising satu malaysia..

yelah2..senyap lah nie.. ; ) contest nie kira first contest aku join since aku blogging. bila cik eyfa ajak join contest, aku pun sesaja syok2 join. nak sokong contest yg cik eyfa anjur nie. contest nie pasal kena taip story tapi pendek ja dengan menggunakan 3 patah perkataan which are sebulat suara, patah and cincang.

actually haritu aku dah view entry cik eyfa pasal pemenang, tapi tak perasan plak nama aku kat situ..ngeh2..bila ada orang komen kat blog said tahniah baru perasan 'eh! aku memang ka?? biaq betoi. cek balik'

tapi, aku bukan menang first place pun, setakat 3rd place ja..kira alhamdulillah dh..

taip story pun ikut rentak jari jerk! nak baca?? nak kasi ka tak...nak kasi ka tak..nak kasi ka tak..errrmmm..bukan best pun story aku nih. kalau hampa baca mesti rasa 'lahhh..mcm nie pun boleh menang?? wth??'kiki..

oklah..nak baca click contets karang dan menang by eyfa alias..hehe..

thanks eyfaalias..

rezeki ramadhan..alhamdulillah..

chioss..

wslm..

7 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Wah! Tahniah. :)

♥cik shaf♥ said...

congratez weh...hehe.. =D

shahjiehan said...

tahniah!! menang apa tuhhh duit raya ehhhh!

iMBobo said...

tahniah :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@mr.thinker: tenkiu2..

@cik shaf: mekasih..

@shah: hahaha..mn da duit raya.tp dpt topup..hehehe..

@imbobo: mekasih..

Niena Pengembara Ilahi said...

sonok menang contest eh.. tahniah :)

Annika said...

tahniah fatin.. :)
saye selaku kuli batak tiny sprinkles ni nk bg hadiah. yg telah dijanjikn tuh..
nant pm or email saye yee nak cincin or subang. :D

awak nak saya pos or by hand??
sbb saye dok kulim jaa pon. hahahah..
:D

harap reply yee.. :D