Saturday, September 10, 2011

alhamdulillah..selamat sudaa..

aSSalamualaikum..

seteleah beberapa hari tak hupdate entry, ha arini terindu plak nak update..alhamdulillah aku dah selamat check in kat hotel 5 bintang mahallah Salahuddin Al-Ayubi..5 bintang ler sangat. but yes, aku rasa bilik aku nie memang 5 bintang..*errr...

tak sangka rupanya rindu gak uia nie dekat aku. ingatkan aku sorang ja yang rindu kat uia nie...ngehehe..nasib baik tak bertepuk sebelah tangan.semalam kemas punya kemas bilik sampai la pukul 2 pagi. sampai hati kaum kerabat habuk tinggal banyak jejak kat bilik. berinchi inchi. memang bahana 4 bulan bercuti kot.

memandangkan freshy baru masuk last week, tak sangka intake kali nie ramai yang interested nak join wataniah..sebab batch aku dulu takda lah seramai nie.. seronok tengok muka muka baru.



time registration nie aku takda pun. sebab sesodap lagi makan ketupat, kuih raya kat kampung..hihi..

di pagi ahad yang mulia nie, terpaksa la bangun seawal pagi sebab kena jadi committe untuk UKA a.k.a Ujian Kecergasan Asas for intake baru. first tu bagi physical training dulu, briefing mana patut..kena lari 2.4km, mendagu, lompat jauh, lari pecut 100m, and bangkit tubi..kesian lak tengok ada yang pancit. macam aku memula dulu join wataniah daa..



bertubi tubi la bangkit..



monkey rack..sister dikecualikan mendagu sebab mendagu memang susah..so diorang monkey rack ja..


nie layang layang..ngehehe..baru abis lompat jauh..



lari pecut..


jumlah brothers yang join..memang ramai dari batch aku..


these are sisters..


closing speech from our advisor, leftenan Wan Rizaila..


 and these are the commities...


esok dah start kelas..rindu nya...k la. gua nak siap siap. nak p Giant plak. mau cari barang sih..balik karang blog joging eh..

chioss..

wslm..


p/s: nurul farid ekau dh balik uia ke..uia dok panggil2 nm kau nie..



11 comments:

Wanie said...

fatin join wtaniah eh?hebat2..hehe
ape perasaan start new sem ni?
dah la cuti panjang gile kan..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

hehehe..xhebat pn..huhu..pancit ja selalu..

excited nk start new sem..ngehehe....

Mr.Thinker@Ali said...

peh. senior sudah. :)

selamat kembali ke uia. :D

sleeping_maniac90 said...

slmt pulang ke u ehehe

アヌム ちゃん said...

tiba2 jd rindu zaman u.huhuu..

Niena Pengembara Ilahi said...

slmt memulakan kelas ngan ceria2 :D happy2 slalu ye lam kelas tu hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

nanti ajak dorg masuk wataniah ramai2 ye :D

Far8 budak baik said...

hahahahahahaha! kenapa salahudin???
nape tak siddik..agagagaga'
wehhh bila nak jumpeee???
haaaaaa..bagi link facebook kat blog aku jap..nk add

Niena Pengembara Ilahi said...

:D

padlie said...

Selamat menjadi senior :)

Bestkan ada junior, leh buli...

Taufiq Tiramisu said...

ko tak lari skali ke? takkan jadi comittee je kot? hahahahah

New Entry : Setiap Orang Mesti Ada Yang Tersayang.