Saturday, September 3, 2011

hantu bonceng!

aSSalamualaikum..

salam 5 Syawal..harini p tengok hantu bonceng dengan cik jannah. pukul 2 lebih baru keluar sebab bajet nak tengok kat giant area rumah ja. tayangan pukul 3. sampai sampai, parking motor full. dah agak dah. tambah plak musim raya, anak muda mudi keluar nak tengok wayang. pakai duit raya leettuuwww...*orang yg menaip pn sama daa..

sampai panggung 2.50 nak beli tiket pukul 3 of course la tak dapat. tiket sold out! sadis gila. nak tengok final destination 5 tapi aku dah janji dengan cik pikah nak tengok hari rabu nanti. then, jannah ajak p sunway carnival sebab tiket kat sunway pukul 3.40. kekonon sempat la.

sampai sunway, sama macam giant. orang beratur beli tiket sebijik dah gaya ikan dalam tin sardin. ramai! again! tiket sold out. terpaksa la ambik pukul 5.30..tu pun duduk barisan depan depan. jenuh mendongak aku.

bagi aku filem nie aku bagi 3.5 out of 5 la..tak da la rugi sangat duit aku soploh ringgit tengok movie nie kat panggung. ada lawak yang boleh gelak. pastu filem nie ada mesej yang boleh pakai. memang tak mengarut sangat la. tapi, just satu jelah part yang aku rasa tak best bila si cat farish jadi pak ostad. tak best la! macam ntah pape ja.

countdown lagi 5 hari aku dah nak balik kampus..uuwaaa..nie yang lemah cuti lelama nih..

chioss..

wslm..


p/s: ari rabu nie..final destination 5..




6 comments:

Zul Fattah said...

aku x leh nk tngok doe.. panggung xde tmpat aku

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@zul fattah: xpe..download sudaa..

アヌム ちゃん said...

smgtnye tgk cite hantu ek.heheh..smlm bru tgk final destination 5..donlod je la..wlwpn gmba x cntik sgt tp still ok.jimat2.heee

sifu im said...

tngok citer hantu susu la best..haha

sleeping_maniac90 said...

rmi benor nonton citer tuh smpi sold out.. hehehe..
jom la countdown sme2.. sob3..

Si DauN CeRi said...

salam aidilfitri.

hai atin (bole kan panggil atin je?kalau tak bole sy panggil fatin.hee).


cite hantu bonceng ni die punya promo dah oke dah, trailer pon menarik, ada rasa nak tengok jugak.. Tapi sy tak tengok lagi. Nanti esok2 kalau ada membe yg dah donlod ke.. muahaha