Thursday, September 22, 2011

message mak yg touching!

aSSalamualaikum..

dah malam baru dapat update blog..baru dua minggu start belajar, dan aku rasa kepala aku bakal botak beberapa bulan kemudian..*err..hiperbola nya..

makin lama belajar makin susah kan? lepas tu ada ja problem tu problem nie. masalah suka tido banyak la, tak focus la, masalah fb la* fb tu cari sendiri punya masah..ngehehe..masalah penyakit MALAS la, masalah cinta la..*err..sejak bila plak kapel nie??conpius gegel..!

yela..nak berjaya mana ada orang senang nak berjaya. kena la susah susah dulu. kalau tak stress bukan student namanya.tadi mak aku mesej

mak doakan kakak berjaya dan selalu ingat Allah yg Maha Esa..

adeeii..touching aku! udah ler tengah touching2 nie..mak nie macam paham paham ja otak aku tengah senget sikit..well, mak aku is the best mak ever..mak la pom pom girl aku yg paling cute bila aku stress belajar..

ingat lagi dulu waktu SPM paper sejarah. aku ambik SPM taun 2007. aku memang tak minat subjek baca2 nie. abis ja exam tu aku terus call rumah nangis2 sebab tak leh jawab exam paper tu..waktu tu mak dengan bapak cool ja passing phone bagi kata2 semangat kat aku..alhamdulillah, rezeki aku A..tu la berkat doa mak ayah kan? kalau nak ikutkan usaha aku waktu tu..ermm macam hampas gas!!

kalau main main nie lepas tu result macam t**k mesti kecewa mak aku..

mak tnya lagi dah makan nasi ka?

aku tak sampai hati nak cakap kat mak yang aku makan sehari sekali ja. nanti mesti kena tazkirah. makan sekali tak kenyang. makan roti ja macam mana nak belajar..dan bla..bla..bla..dan aku tipu mak cakap dah makan. lauk ayam..ngehehe..lauk ayam baru gempak sikit..

love mak ever..

chioss..

wslm..

11 comments:

Atiqah Wadiah said...

suitnyerr mak dia..doa mak n ayah mmg slalu dimakbulkan Allah..tp kita jgn lupa doakan mereka pula :)

iMBobo said...

kalau selalu ingt pesan mak nnt kita akan rajin belajar :)

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe, jgn smpai botak kepala.. hmm,, blajar mmg susah dik.. sabar... kena berkorban sikitttt je utk capai kejayaan,jgn hampakan og tua :)

Anum said...

kena selalu ingat pesan mak
baru la hidup diberkati

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

macam mak aku lah weyh..btw, gdluck weyh! aku pn agak macm slow je bukak semester nih..

rendu nak lepaking kat umah kan? :D

Wanie said...

huhu..sedih je bace entry fatin ni..kadang2 kena tipu kan x nak mak kite risau..tp naluri seorg ibu tu kuat, mesti die dpt rase anak die ade problem..

rajin2 belajar ye dik..:)

Hans said...

mak mana tak sayang anak
:-)

Cik Oda Zali said...

pengorbanan ye cik tien

sleeping_maniac90 said...

mak mmg tau keadaan ank dia hehehe..
waluape pn tjdi mst dia akn skong ank dia hehehehe

shedameor said...

biarla. jerawat tu pon ank hidup jugak. hik3

アヌム ちゃん said...

kalau dgn mak sndiri mmg sokmo tacing2..huhuuu