Friday, October 14, 2011

saman lagi??

aSSalamualaikum..

tak banyak..sikit je aku nak menaip arini. arini selamat sudah satu paper mid term exam aku.ngehehe..ada lagi 4 paper yang tak selamat lagi before mid break..stress mak nak! macam nak bersalin je..haha..sorang anak dah selamat keluar. ada lagi empat anak tak keluar lagi..hahaha..*errr..


perasan tak kat atas tu menda? tu surat cinta puan fellow. sayang betol puan fellow kat kitorang. satu bilik disamannye ha..offence under 15..messy coridor..bagus punya anak dara. puan fellow siap kira lagi kasut yang bersepah kat luar bilik tu. 17 pasang. kasut macam dah berpuluh orang duduk. padahal 4 orang ja kot. ngehehe.. nasib baik separuh dah simpan..aiyak! 

dah2..aku cakap sikit ja kan nak tulis..esok aku merepek lagi sini..ada kerja nak buat..

chioss..

wslam..

16 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

erk....xsuka la kalau kena surat cinta neh...huawwawa

sleeping_maniac90 said...

haha..
'rmntiknye' surt cnta nih hak3..
sbr la eh..

Hans said...

surat cinta yang tak berapa nak cinta sangat lah
hahahaha

shahjiehan said...

hahha... kemas la sikit... uia nilai ke?

fa-in said...

rezeki rezeki hehe..
ak da kena 3 kali, xsanggup nak lagi -.-

Hazwan Arif said...

pergh..camtu pon kena saman jgk..kesian haha

Niena Pengembara Ilahi said...

puan fellow tu ada dlm cam drama stanza cinta x?

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@ila: itulh pasal..t5etiba lak ada secret admirer kn??hehe..

*sleeping:mmg 'rmtik' giler kot..siap selit bwh pntu bilik aku lg..haha..

@hans: haha..

@shah:xda masa nk kemas.(alasan)..xlh..uia gmbak..nilai dh dlm sejarah dh..hehe..

@fa-in: ko lbh brpengalaman dari aku..haha..

@hazwan:tulh pasal..musin saman mnyaman sekarang.mcm tau2 je ktorg bz..

@k.niena: xsmpt lak nk berkenalan dgn puan fellow..hehehe..

Wanie said...

ish3..wat malu kau je tau :P
tak penah lak akak kena saman dkt U dulu..haha
mesti korang punye felo tegas kan..

iMBobo said...

felo boleh saman pelajar?amboiii..

Si DauN CeRi said...

aaaaa.... surat cinta letewwww.. sweet betul fellow uol ngan students ye.. heheee

アヌム ちゃん said...

uish dkt u pn ada surat cinta ehh..huhuu

Niena Pengembara Ilahi said...

slmat mlm org sibuk :D

budak penjara said...

cam jpj plak nk men saman2..

Taufiq Tiramisu said...

aku baru skali kena saman. hahaha. dah serik pasni taknak buat salah lagi. ahahhahahah! tpu

New Entry : 5 Soalan Yang Boleh Merosakkan Perhubungan

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Aik bila masa pulak la fellow buat ops pocot ni? Tak perasan pun. Huhu. Nasib tak kena. Dah la barang elektrik satu pun tak register. Abeh la kalau beliau datang. Huhu.