Saturday, November 12, 2011

jadual final exam dah keluar weii!!

aSSalamualaikum..

semalam sibuk check jadual final exam.sebenarnya dah keluar last week lagi, tapi baru semalam aku check. mid term exam pun tak abis lagi weii dah nak kena mangadap final pulokk..

30 dis: bahasa melayu komunikasi perniagaan

4 jan: organizational behavior

5 jan: commercial law

9 jan: DECISION SCIENCE N COMPANY ACCOUNTING!!!!!!! (tang nie huruf besar sebab aku rasa  macam dah kena bunuh dengan CA killer subject ni)

10 jan: business ethics

12 jan: cost management..

sumpah tak best langsung jadual exam aku! nampak sangat la kn jadual nie perli aku suruh study awal.
*gelak untuk diri sendiri yang pemalas nih!  tapi yang best aku abis exam awal dari kengkawan aku. and aku rasa better sikit dari kawan aku yang sorang lagi tu. jadual dia 2 hari berturut-turut ada 2 paper.patut bersyukur la kan aku nih..

nampaknya kalau sebelum nie study pakai gear 2, arini dan saat ini kena pakai gear 4 dah.*errr...betol ke nak all out abis2 nie??macam tak caya je gaya macam aku nak pulun abis..

bak kata mat bibir never say never, i'll fight till forever, when ever u knock me down, i'll not stay on the ground ~~

chioss..

wslm..

11 comments:

Wanie said...

ade 2 minggu lagi la..gear satu pun cukup fatin..hehe..study molek2 eh..u can do it..good luck :)

sekamar rindu said...

salam...

selamat menempuh exam...:)

aleen aiden said...

alin punye exam early dec.skang sebab banyak lagi xcover,how i wish jadual exam kite same...hu3

Niena Pengembara Ilahi said...

dh 2 taun xdpt jadual final exam....cmne nie

budak penjara said...

haha..mmg x best pon jadual ko..x de ke jadual exam yg santai2 ckit contoh g pantai ke lam tmpoh exam tu..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

awaiinya jadual exam dah kuar...

ila nak cek gak la kot2 kuar..heheh

ha..sebulan lebih ka g tu...memang kena pulon dah la..cayook3...heheh

Syed Ahmad Fathi said...

Wah peminat justin bibir.
Good luck exam.

Gen2Merah said...

selamat menempuh gerbang peperiksaan ye... esok lak saya nak jadi pengawas SPM plak.. ehehe

Gen2Merah said...

thanx.. sa;am ukhuwah ye

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

pergh cepat doe Uni kau kuarkn date exam..seyes advanced! Tp mcm mencuakkan je..haha..sama weyh, aku final hujung dis sampai awal jan jugak.. boleh ah lepak sama jom cuti sem nnt..hehe..
;D

Si DauN CeRi said...

selamat lah kita berexam~~