Monday, November 7, 2011

make up~~

aSSalamualaikum...

masuk arini dah 4 hari dah kat rumah..asal celik ja makan, asal makan ja celik. tu jelah kerja aku duduk kat rumah nie. tambah plak time time korban nie keja makan daging jerk. aku rasa muka pun dah nak macam lembu dah. sekali badan dah macam ayam daging daa...

semalam mak aku p kenduri. lepas tu terjumpa kawan aku. mak aku cakap la 'lawa dia.dengan makeupnya..'

mak, mestila dia lawa mak sebab orang tu dah memang lawa. *ayat jelez letteww..kkikiki..

ini series! aku memang tak pandai nak pakai make up segala bagai..pakai bedak compact tu dah kira okay dah ler. lipstik, lipice, lipsbum, aku tak reti nak pakai. tapi kalau chopstik aku terer la..*kerek!

tapi, kadang kadang aku try gak pakai..ngehehe..pakai syok sendiri depan cermin jela..tapi tapi tapi, kalau make up nie aku reti la..cer tgk cer tgk..


teka mana satu aku??hehehe..agak agak kalau aku pakai make up cenggini p klcc ke times ke genting ke apa reaksi orang eh??

chioss..

wslm..



7 comments:

Si DauN CeRi said...

blaja kat utube je la tin.. nijam ilmu di hujung kuku aje.. kikiki

sleeping_maniac90 said...

haha.. ak pun stkt pki bdak compact jew.. natural beauty knonnya hahaha

amy syahirah said...

hehe..smart la make up cmtuuu =P

Wanie said...

err, hensemnye awek2 ni..g la ye fatin, nanti kena tahan dengan security guard :D

ILA HonEyBuNNy said...

kalau makeup cmne..komfom org tgk xkelip2 kan...hehe..

ila pernah kena makeup cmne sekali...heheh

Hazwan Arif said...

okey pe mekap mcm tu kah3

Niena Pengembara Ilahi said...

haha lama tak kena mekap cenggitu hihihihihihihihi