Thursday, November 10, 2011

sumpah nak jugak!!

aSSalamualaikum..

bukak blog semua pakat pakat update pasal 11.11.11..nice date la..aku pn nk update jugak bole??kikiki..*orang lain update dia pun nak jugakkk..amboi!!

dengan ini pada pukul 10.37am berwajah stress ditambah perisa cuka strawbery sambil counting lagi sejam lebih aku nak naik jet bas balik uia..dan dengan perasaan yang sungguh aku tak faham asal nak balik ja banyak beg asal banyak beg ja nak balik..uuwaaa..tangan dua ja. bawak troli supermarket kang abis cerita..

apehal cuti nie jelez sangat. sat sangat cutinye..*errr..bukan aku ke yang nak balik awal. sayang sangat kat kampus tu..ngeee..

mana taknya. semalam mimpi esamen. tau la esamen tu rindu sangat dah kat aku. exam pun dah buat ayat jiwang jiwang suruh balik baca buku. duduk rumah buat hape?? makan makan makan makan..tu ja. berapa kilo berat naik nih?? sungguh tak best hidup macam tu..*eh bukan balik awal sebab nak g jejalan genting ke??err.......


tadaa..nie kek buat semalam buat bawak balik kt kengkawan..tak tau rasa apa sebab dah lama tak buat. sumpah tak sedap..nasib lerr..

chioss..

wslm..

8 comments:

Anum said...

sedapnya nak..nak...nak

Niena Pengembara Ilahi said...

akak nk rasa sikit bole?

budak penjara said...

ak pandai weh wt kek coklat ni..hehe klu aku tngok cara kek ni, masih x sempurna sebab topeng dia meleleh..hehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@k.anum: xsedap..huhu..

@kak,niena: bole..tp rasanya wallahualam..kiki..

@bdk penjara: eleh..byk komen la ko..jelez lettewww..

アヌムちゃん said...

kek coklat tuu...heeeee

aleen aiden said...

woahhh nampak sangat rich kek d ctu ok..nak jugak!!!heee

iMBobo said...

tp nmpk mcm sedap je huuuuuh

shahjiehan said...

tarikh tu sng nk igt agaknya