Friday, November 18, 2011

twitter?? perlu ke?

aSSalamualaikum..

pertama sekali nak wish tahniah!!! dekat adik adik yang dapat result gempak, yang flying colours dalam UPSR..yang result so-s0 tu jangan sedih sedih. cuba ler lagi. peluang bukan sekali. belajar dari kesilapan..

HA! sapa kat sini ada twitter??angkat kening sebelah! sumpah aku kuno sebab takda twitter. beberapa ari lepas ada gak kengkawan tanya aku ada twitter ke tak. kawan aku cakap best ada twitter nie. tak public sangat macam facebook. betol ke?? pastu dia cakap twitter imam asyraf best. aku rupa twitter pun tak pernah tau cane. yang aku tau ada burung warna biru yang bajet comel tu..kiki..

sebelum nie paksu aku ada invite google+..tu pun hampeh nak buat. macam leceh je..

sesape yang ada twitter tu ce cita apa yang best dengan twitter nie??anyoneeee....

chioss..

wslm..

7 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

akak ada twiter tpiiii xtau pakai huhuhuhu

munirah azmi said...

sangat best... ^^ sangat private.. kita. kalaw ada member jadi macam men sms.. best la... hehe. rasa free nak tulih pa2.. x dak hat nak menyebok.. kekekeke

Wanie said...

tak best mane pun..kalau nak tau gosip boleh la join..hehe

sleeping_maniac90 said...

twitter ambo da berhabukkkk hahahha

budak penjara said...

men fb sudaa

sergeant keroro said...

boleh feeling diva sikit, wakaka

Si DauN CeRi said...

wa takde twitter.. dulu wa ada jugak sebijik, tapi last2 wa delete sebab wa tak tahu cmne nak guna.hahaha