Sunday, December 4, 2011

BBQ..

aSSalamualaikum..

mood pening lalat kat meja study sambil hupdate belog*ayat macam teruk jerk study.padahal...tampaq lelaju kang! aku baru abis mid term ptg jumaat aritu. kira tu last paper midterm aku..lepaih nie. tunggu final la pulok..esamen berbukit lagi tak siap..

semalam skuad wataniah aku ada buat bbq..puas melantak jugak ler semalam..ceh! kekonon nak diet la. poodaah.. tapi, bedal tak hengat dunia. ish! tak boleh jadi nih. 2 kilo lagi nak sampai target tau..*ngehehehehe..


brother tu chef kitaorg..skuad aku jugak la. dia punya coslow sumpah sedap tak hengat. aku yang perempuan pun tak reti nak buat sedap macam tu. *cakap jela takpandaimasak kan senang.










tak banyak gambar yang aku ambik sebab time nie aku ingat nak makan jerk! perut cap tangki minyak biasa la. lagipun ada kamera mahal ambil gambar. aku surrender jela dengan handphone cikai aku tu.


tadaa..beg hiking baru beli semalam. lawa tak?? *ada ja benda nak show off kan??ngehehe..lempang selaju blh..err..sila abaikan background belakang.


chioss..

wslm..

psssttt: aku dah buat twitter..kiki..

6 comments:

sleeping_maniac90 said...

haha..
nmpk sodap mknn tuh..
sape2 pun akn tliur wei...

Wanie said...

wow, laki klu masak memang sedap fatin, kalah kite yg pompuan ni..hihi..mintak resepi kat chef tu :)

Si DauN CeRi said...

eishh.. nasib baik dah kenyang. kalau tak mmg boleh menjejes jugak air mata tgk gamba2 tu.. hahah

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@sleeping: mmg sedap..aku mkn smpai terlupa yg ak ygh diet ghopeye..

@k.wanie: dia mmg pndai msk kak..mknn tu suma dia yg prepare..ktorg mkn ja..hihi..

@ceri:hahaha..sedappp weehhhh....

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh bestnya...

lapar la..ehheheh

アヌムちゃん said...

tiba2 rasa nak makan mcm2..isk2