Monday, December 12, 2011

hello ong bak merindu!

aSSalamualaikum!!

take 5 update entry cabuk sambil kunyah oreo. harini bezday sultan selangor kan?? ampun tuanku beribu ampun..selamat hari jadi..*wait! arini ke semalam??errrr...aku tau sultan kedah je..ngehehhe..

seronok betei kan cuti 4 hari. roommate aku semua dah chow cin cau balik kampung. tinggal aku je yang dah gaya zombi dalam bilik. semua nie mat esaimen punya pasal. termuntah hijau aku mengadap lappy buat esaimen. mata dah macam katak daa..tapi, alhamdulillah, semua dah setel tinggal malam nie ja satu lagi aku taip pastu hooray!err..ada lagi satu report tak buat lagi sebenarnya! chooiy! its ok..its ok..dateline next week..

hah! dah tenagok ombak rindu ke?? aku memang belum la..aku rasa kan since filem tu keluar kat panggung, asal aku selisih dengan orang je sembang pasal ombak rindu. pegi sana ombak rindu, pegi sini sembang pasal ombak rindu. weh sleeping maniac aarruunn aajiss ko meletops la!

kuno bebenor aku memang tak tengok lagi. tunggu lah nanti keluar kat tb ke, sesapa yang baik hati download cite tu baru aku tengok kot.

takda ke orang cakap pasal cita ong bak??

chioss..

wslm..

6 comments:

ORLANDO AHMAD said...

tau dri paper je hu3

~SaL IjOu~ said...

x tengok & x nak tgk pun..setakat baca review kwn2 kat blog cukup la..~

budak penjara said...

ak baru je tngok ombak pantai td..haha

Wanie said...

haha..ongbak cita zaman bila fatin oi? :P same tak tengok lagi..nt dapat link dwload gtau eh ;)

hassy chan said...

aaron ajis aku haruslah meletup hahahaha,,,,
oh aaron ajisku!!..

Si DauN CeRi said...

ong bak merindu??


tggu la lama sket ada org dah donlod ke atopon da ade kat utube ke baru aku tgk kay..bahaha