Thursday, December 15, 2011

the solutions is...

aSSalamualaikum..

aku tengok menda nih kat wall kawan aku minggu lepas..



macam nie la gayanya bila cakap tak guna akal dan ilmu. sabor jelah! bukan aku nak cakap diaorang nie tak berilmu. tapi, soal hukum Allah bukan boleh dibuat main. siapa kita nak judge apa yang Allah dah tetapkan..

'sesiapa yang banyak perkataannya, nescaya banyaklah silapnya, sesiapa yang banyak silapnya, nescaya banyaklah dosanya..'(riwayat Baihaqi)

and, the solutions is..




nah..terjawab kan?senyum..tak perlu kata apa2..

chioss..

wslm..

4 comments:

Gen2Merah said...

betul tu.. mengapa lah ada manusia nak mempertikaikan hukum Allah swt ni.. sedap2 je nak mempermainkan...

Si DauN CeRi said...

ada kelompok manusia yg memang Allah butakan hatinya dr melihat kebenaran.. no wonder la ada manusia yg main cakap je sesuka hati die. die tak nampak kat mana silapnya perkataan die tu.. wallahua'lam..

budak penjara said...

video oley tu aku suka

Syed Ahmad Fathi said...

Betul-betul. Siapalah kita nih. Terkilan jugak tengok video first tu.