Wednesday, January 25, 2012

gigit2 cuping telinga~~auuww..

aSSalamualaikum..

ha..baru arini dpt hupdate blog. dua hari lepas aku busy. *cewah busy mendeee. makan tanggung berak cangkung. tu ja keja..

sekarang nie kat tv tengah hot meletopp drama gemersik kalbu. macam mana ntah lagu trade mark drama tu? ku gigit2 cuping telinga kecil mu~~aauuww..konon romantik lettewww..

geli plak dengar..hahaha..kalau lapar pun jangan la gigit telinga. gigit la pizza ke, kepsi, ke mcd ke kenyang la jugak. tapi, memang lawak first time dengar lagu tu. hadoii..

sekarang nie dah banyak drama kat tv adaptasi novel kn? memula nora elena, pastu ombak rindu, sekarang gemersik kalbu. kat astro plak bicara hati. drama vanila coklat tu pun lebih kurang novel coke and sundae.dengar kata lepas ni adam hawa pn nak keluar jugak. tapi, tak bleh blah sebab heroin rita rudaini..errr..

tapi, sumpah gemersik kalbu kat tv takbestmacamnovel!! sebab ada banyak ubah..

chioss..

wslm..

14 comments:

EZAD AMIR said...

ntah nye..byk lg benda lain boleh digigit...cube gigit tiang letrik ke,peti sejuk ke..

EZAD AMIR said...

follow kamu

FasiHaH SupiaN said...

aku da lupe jalan citer novel.haha

hassy chan said...

ak pun geli dgr lgu tuh hahaha..
cm xd lirik len dia leh letak..

sekamar rindu said...

salam..

hehehe..siapalah yg buat lirik lagu tu..:)))

~SaL IjOu~ said...

da jadik trend nampaknya kan~ ^^

Bobo said...

ramai org kate cite tu xbest sbb ade ayu raudah hehe..bobo xpernah plak tgk cte tu..

EmpayarUtama said...

cerita apa aaa

akoo pae said...

huhu tau takpe..sume pakat nak wat citer novel da skang..pastu mesti jadi tak bes.haha akoo tak layan pon..

L said...

citer dier besh r.. huhu

ILA HonEyBuNNy said...

ila suka cita tu..

ala...y novel ila xbaca lak..hehhe

Dearie Pearls said...

aloha babe.. ni hao?
hehehe..

geget2 telinga?
hahahaha.. goli geleman gua dengan lirik lagu tu.. meremang jek.. tapi aqasha enjoy jek nyanyi lagu tu. mesti dia pun geli nak sebut lirik lagu tu.. hahaha..

gua tak layan citer tu. bosan jerk.
kahkah..

EZAD AMIR said...

ehh lagu cubit2 ni aqasha yg nyanyi kan?tjuk dia obsesi kan?mne nk download ek?aq cri kt 4shared xde pn..

Mun said...

skarang bnyk betul cerita based on novel kn..