Saturday, January 28, 2012

liverpool ke Arsenal??

aSSalamualaikum..

tadi lepas maghrib bapak aku belanja satu family p makan satay. sekali dengan cik zaty bestfrenz aku sekali aku angkut. tak kesah la tu. kalau boleh memang nak cari kedai yang ada tv skrin besoor punya.sebab aku nak tengok bola kedah vs Johor. kedahtakpernahgol tapi aku tak kesah. tetap anak jati kedah.

sekali sampai kedai memang ada bola. tapi diorang bukak liverpool vs MU.perghh..tak tau plak malam nie ada game liverpool.aku  tak minat pun liver dalam pool sebab tu tak tau pun ada match malam nie.

tapi kan, power gak lah tadi diorang main. aggressive kot!si gerard nampak macam superb macho.liverpool sekarang pun memang tengah power. siap boleh kalahkan MU. ish tak kan hati aku dah berubah kat liverpool plak kot. ish nie dah kira curang dah nie.never3!! aku still gunners tau! tapi, love can changes kan? hah! sudah!

chioss..

wslm..


p/s: result keluar 31 nie..takkoott..doakan d=>

11 comments:

alif ismail said...

salam singgah!!!!!!!!

terima kasih atas ucapan hari lahir ye...

semoga selamat semuanya!!!

Bobo said...

tengok tak bobo score?hehe

sekamar rindu said...

salam..

selalunya kedai2 malam sabtu akan pasang bola, EPL untuk peminat2 bola mcm sr ni..:)

best aa makan sate..:)

hassy chan said...

perghhh..
ko lyn gak bola hak3..

EZAD AMIR said...

MU kecundang!!!!!hak3

FasiHaH SupiaN said...

aishh aku bukak2 nampak word result, ni nak close teross.haha

L said...

mestila liver.. haha, besh

jom hayati sebentar.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

Fee Hafeezah said...

kau jgn doe..dari awal MU kena MU..tetbe lverfool apekebenda pulak..liverfool tuh kejap je..jangan doe..kita sama2 MU..haha..tp aku bengang jgk dgn MU ni sbb dorang lately suka sgt bg chance kt team lain.. haih =.=

akoo pae said...

err akoo tgk kalo msia lawan je..hee tapi bapak n adik akoo sokong liverpool..


result akoo pon kuar esok '0'

eLLa n aLia said...

liver dalam pool .. haha..
result apa yg kluar esok?

Hans said...

aku sokong liverpool
YNWA