Monday, January 30, 2012

takdatajuk

aSSalamualaikum..

nothing much i could say, only one word alhamdulillah~~praise to Allah~~syukran..amin..*perghh..ayat copy paste dari pesbuk dengan twitter aku. pemalas betol jari gemuk nie nak taip balik. semalam result last sem keluar. takdalah gempak sampai 4flat tapi 4pelik ada la.muahaha... kalau aku ambik 4flat sapa nak ambik 4pelik kn? takpalah. 4flat tu bagi orang lain jerk! *errkk! bajet macam selalu je dapat 4flat kannn..

kelmarin aku p berjimba dengan kawan aku. dah dua minggu cuti baru semalam keluar jejalan.hallo world! *ceh bajet nak bagitau lagi yang baik duduk senyap dalam rumah la nie?

aku baru tengok underworld awakening kot semalam! aku nie spesies train delay.orang dah tengok abes, aku baru terhegeh-hegeh.series best3!! sebab movie tu 3D lagi ada feel. action dia mantopp. lagi best sebab dalam panggung tu takda orang pun yang tengok unless kami dan beberapa orang yang lain. lepas tu, terus g main bowling *benda wajib!

pstt..psst..semalam aku dah terguna sekeping voucher satu malaysia tu la.terbeli memborong novel.tapi, aku  borong dua novel je. satu jet jonah, satu vampire diaries. aku dok mencari nie sesapa ada copy season2 vampire nie??bak kata kawan aku si safsaf 'vampire only girls watch =P'  (copy paste lagi dari ym) yeke?? tak lah..boys pun ada jugak ape tengok vampires.kn3??


apehal panjang pulak entry hari ni..


chioss..


wslm..




p/s:psstt..psstt..harini nak pegi ambik skuter baru kat kedai..weee~~lalalala~~

11 comments:

FasiHaH SupiaN said...

mesti hebat nieee

visitme@FaTiN cOrNeR said...

seha: xdalah seha..aku bersyukur sbb pass je especially ca tu..huhu..

Fee Hafeezah said...

tak ajak keluar kan..hehe..eh, cepatnya nyelah results kau kuar weyh..huhu..cuak pulak akui..Uni aku belum ag..maybe mggu depan kot..

amboi3..skuter baru..meh bwak aku jalan meh..:D

Anum said...

comfirm hebat

hassy chan said...

spe kata pompuan je tgk..
kwn ak laki gile kan vampire diaries.. hahah

padlie said...

best tengok wayang kat panggung kosong..

Voucher tu leh beli novel ek?

Sharif said...

Yup

akoo pae said...

aku pon dah terguna satu voucar.hehe

aleen aiden said...

wah wah wah...tahniah ye! heee

~SaL IjOu~ said...

ramai yg gune voucher tu beli novel..syoknye~ ^^

ILA HonEyBuNNy said...

terguna terbeli eh ternovel..hehe

skuter baru? pinjam nak p jalan2..ehheh