Saturday, January 21, 2012

tumblr..tumbeler..thumb blurr..tumbelawak!

aSSalamualaikum..

sapa kat sini ada tumblr??!! angkat jari kaki tangan. cewah! aku tengah oversuperexcited terlampau sebab baru buat tumblr. sebelum nie usha2 tumblr orang je. sebab aku memang tak pandai nak buat gambar lawa lawa nih. rupanya tumblr nie tak semestinya upload picture lawo2. reblog picture orang pun boleh..

tapi kan kan kan, kalau ada dslr lagi power..*pergh..berangan boleh la..

syookk arh tumblr..kalau rasa2 idea kering kontang nak tulis blog, bukak tumblr tengok gambar. *tengok tu orang cewi. cewi?? bak kata orang kedah cewi nie macam jakun la..jakun jakun jakun..*jakun sungguh aku.

hah! sesapa ada tumblr jomla follow follow.. nie link aku seventhsensor.tumblr.com

chioss..

wslm..

8 comments:

FasiHaH SupiaN said...

klu xde tumblr bleh bukak gak annnnn

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@seha: yup2..blh..hehe..

shahjiehan said...

tumblr sesuai utk letak pic je..

hehehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@shah: jgn lupa melawat tumblr sy..hehehehe..

Bobo said...

xde tumbeler tu hehehe

Si DauN CeRi said...

aku ni byk bnda xtahu. so sori, siryes aku x reti psl tumblr. alangkan twitter pon aku xreti nk main. hahaha sakai kan??

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

L said...

looh. L xder r tumbler.. adoi.. xreti..

jom renung2 sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html