Tuesday, February 28, 2012

just sharing..

aSSalamualaikum..

dah berapa hari tak hupdate.habuk penuh! ish2..bila malas tahap tak hengat memang page blog pun tak bukak.plus idea kering kontang. tapi, kalau aku tak hupdate blog, selalu aku bukak tumblr.sebab tumblr memang menarik. bila idea tak berapa nak power just boleh reblog picture picture yang ohsem. best bro! korang patut buat satu pastu follow follow la eden..muahahaha..seventhsensor.tumblr.com.*tak sudah sudah promote tumblr cabuk nih...

just nak sharing dengan korang benda nih..









ish..cukup ke syarat aku??

chioss..

wslm..

5 comments:

Hafizin Jamil said...

try buat la ckop ke tak..haha

~SaL IjOu~ said...

hmm..sama2 kita renungkan~

Ayie Abas said...

ada ayie tgok ustaz don beri penerangan yg sama ttg tudung yg betul pemakaiannya di tv al hijrah...tambah ilmu bermanfaat.

Dearie Pearls said...

aloha cik fatin..
hehehe.. harap fatin sihat walafiat..
gua pun mood nak blogging tu mcm ada tapi keje menyebabkan gua terasa sungguh malasnya..

tengah cari mood mcm dulu..

heheheee

ayanuts said...

ske2..bl tg video ni mcm2 ilmu yg ada