Monday, February 20, 2012

ok finee!!

aSSalamualaikum..

sebelum cik cik, puan puan, encik encik, datuk datuk dan tan sri tan sri meneruskan baca blog nie, sy tekankan kat sini entry nie khas luahan perasaan diatas kekecewaan putus cinta kekalahan Arsenal dengan Sunderland sabtu haritu..uuwaaaaa!!! kalau bosan anda dibenarkan menggerakkan cursor ke arah timur laut *betol ke timur laut?? dan click x..





aku tengah lapar gila time on the way balik kelas pun ada orang nak gelakkan aku tadi. cis!

"weh fatin, Arsenal kalah aritu kan??hahaha..liverpool menang 2-1 kot!" inchik safsaf.

walawehh!! kentut bertubi tubi la..sedap gelakkan orang..elleeehh..tak kesah pun sebenarnya.sebab bukan aku yang main pun kan. buat pe nak gaduh gaduh. aku sokong team malaysia lagi la. tanah tumpah darahku~~hakhakhak..

chioss..

wslm..

8 comments:

H.J said...

yang gelak tu mesti team menyu..haha

~SaL IjOu~ said...

haha..sabar je la~ =p

eLLa n aLia said...

bhahaha, blur.. coz x tau apa2 pasal bola..

Solihin Zubir said...

lain kali, sokonglah MU.. hahaha..
berhabuk lg ler almari trofi arsenal tahun ni.. nk dkt 8 tahun dh ni.. ;-p

yad'z said...

haha.. adeyyyy.. saye even tak minat, tapi sokong MU.. hiks.. =)

Nur Zulaikha said...

adoiii..ni semua sebab bola..hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

hehhehe...saboor ja la dgn kawan2 neh kan...hadoii la..

jom sokong team Malaysia..ehheheh

L said...

adoi. smgt bola betul.. huhu.. i love ac milang. hhaha