Saturday, February 11, 2012

permulaan sem yang..err..

aSSalamualaikum..

fuh! its hurt! penantian tu satu penyeksaan *cewahh..ayat nak bunga bunga taik ayam ja..mana skuter nie tak sampai sampai lagi~~berehat bersama kit kat ke apa kat highway tu..dari hari isnin pos tapi tak sampai lagi..tapi, takpa lah..sabar separuh dari imann..

dah dua hari kelas start, rabu n khamis. fuh! macam dah seminggu. first day kelas dah belajar. banyak pulak. hajat hati nie nak monteng ja kelas hari rabu dengan khamis tu tapi terpandangkan hati yang tak berapa nurani dan cerdik nie, tak baik monteng awal2. nanti dah nak abes sem baru ponteng2..kihkih..

semester nie aku rasa challenging gila. sebab banyak subjek core yang ambik. audit, company law, Malaysian tax and bf! tengok dah ada boyfriend sem nih! ngehehe..couple dengan mr. business finance pulak sem nih. dan subjek paling takut *tapi takut Allah lagi laa, subjek DMC..sebab banyak pakai critical thinking. plus, budak budak kelas aku tu hot meletopp. aku hampagas carbon dioxide jerk! ish, nampak gayo kena perah otak pakai mesin basuh baju automatik lah nie..

malam nih liverpool vs Man U kn? agak agak team mana menang?? kalau tanya aku, Arsenal sokmo*err..walaupun takda kena mengena malam nih!

chioss..

wslm..

10 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

hehheh...ponteng memonteng...

ila last sem baru belajar ponteng..dlu awal rajin g kelas..ehhe

all the best dear..

~SaL IjOu~ said...

akak da add~ ^^ baru je td akak singgah uia, beli nasi feveret kat hs cafe~ ;p

~SaL IjOu~ said...

oww..pasang niat nak monteng ye~ ;p

~SaL IjOu~ said...

cik Ila honeyBunny kita ni plak baru abes..kalo x ley lepak ramai2 kat uia..hehe~

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@ila: betol2..awal2 nie skema ja..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@kak saliha: betol2..seronok klu dpt gather ramai2 kt uia..

Bobo said...

masa tgh2 sem ponteng lg elok sbb akhir2 sem nnt lec nk bg tips2 exam hehe

H.J said...

menyu menang...haha..arsenal tengah main ni...

hassy chan said...

awl2 da pikir nk ponteng hak3..

FasiHaH SupiaN said...

bf: work hard amd smart :)

dmc: think smarter and make senses ;)