Tuesday, February 7, 2012

sampai sudaa..

aSSalamualaikum..

fuh..fuh..akhirnya sampai pun dekat uia terchenta lagi terdamai nih. 5 jam memjogingkan diri dalam bas. nasib baik kali nie takdalah nak mabuk bas macam selalu. setakat pening lebah tu biasalah. *ish kalah pembawak budak.padahal bawak lemak je.

esok dah nak start kelas woi! kali nie tak boleh nak banyak main dah. dah 3 year dah.*ish kena jadi skematik ler nie..bye bye novel, bye bye movies..tsk..tsk..hah! malam nie drama vanila coklat kan? waduh..lepas nie kena tengok kat tonton jelah..

semoga Allah mempermudahkan urusan semester nih..amin..

chioss..

wslm..


p/s: sapa yang still cuti lagi tu? aku jeles nie..

14 comments:

~SaL IjOu~ said...

loh..student uia ke kamu..uia gombak ke kuantan..akak selalu singgah uia gombak melepas rindu..kalo kamu kat uia gombak ada peluang,boleyla jumpa ye~ ;)

~SaL IjOu~ said...

cun la kalo uia gombak..addla akak kat fb..nnt kite roger2~ ^^
-Salihah Ismail-

yad'z said...

alhamdulillah selamat sampai.. focus focus study.. =)

FasiHaH SupiaN said...

dah2 jom g kelas!!haha

L said...

huhu, selamat pun smpai... hik2.. L xcuti so jgn jeles..

hassy chan said...

alhamdulillah da slmt smpi..
aku berbahagia tgk vanilla coklat kt tv.. (sj je nk bg ko jeles) mwahaha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

smoga semester bru kamu dipermudahkan, amin :)

budak penjara said...

yee..skima itu penting

eLLa n aLia said...

baguslah.. kami pla dah nak final exam nih..

アヌムちゃん said...

amin.smp jugak ye.all da best utk sem ni~

hamzah ian said...

haku cuti lagi... ehehhehe

L said...

biler nk hupdate lg wak..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/mudahnya-kau-tingalkan-solat.html

Bobo said...

bawa lemak pun pening?hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

rinduuuu uia....

nanti nak g uia la...hehhehehe