Friday, February 17, 2012

voucher clearance..

aSSalamualaikum..

pagi yang gelap kini sudah terang, aku adikmu dan engkau abang~~~lalalala~~sebenaqnyakan harini aku ada program dengan semua uniform bodies. tapi, memandangkan detail yang dapat tu lewat plus kemalasan melampau, aku terponteng pulak program harini.bukan sengaja. 'ter' ja..bukan aku sorang. satu skuad aku monteng..ngehehehe..lex lu..kang kalau tetiba ada spotcheck ke pandai2 la gua cabut..macam tak biasa buat kat asrama time sekolah dulu kannn...

eh2, korang dah abes ke pakai voucher buku tu?? semalam officially voucher aku dah abes pun guna. first rm50 tu aku beli novel masa cuti sem hari tu. mana tahan beb tak beli novel. lepas tu seratus aku dah borong textbook. berbaloi jugak la dapat voucher nih. ptptn masuk lambat! duit tak hado nih. hari hari makan biskut dengan milo jerk! *ceh! mintak simpati pulak.

balance rm50 tu semalam aku borong stationary. memula tu aku p popular kat Wangsa Walk tu. tapi hampeh..satu benda pun takda. semua macam dah takda stock ja. buku banyak la. ikut hati nak borong novel ja lagi.

lepas tu, sebab satisfaction tu tak sampai,*satisfaction jem tengah jalan, aku g MPH kat Jusco. kat situ pun macam tak banyak sangat barang. at least better dari popular la. satisfaction target achieved! dah ada stationary baru nih semangat sikit nak study..muahahaha..ish! tapi tetiba rasa tak cukup lak voucher rm200 tu. tamak kedai mamak sungguh. sesapa yang yang taknak voucher tu, yang ada intention nak jual, baik bagi ja kat aku. bukan senang nak dapat voucher free oi!

chioss..

wslm..


p/s: Arsenal kalah dengan AC Milan..4-0 plak tu. cit! kecewa betei!

8 comments:

H.J said...

aku kat sini tak daapat merasai voucher free

akoo pae said...

aku punye ade lg Rm50.keh3


btul2,,geram nak beli novel je.hahaha

~SaL IjOu~ said...

loh..da abes guna ke..baru nak tompang beli novel sejibik dua~ =p

yad'z said...

bagus2.. gunakan dengan bijak.. =)

L said...

huhu, bagus guna ..=) huhu. pnyokong ac milan yery!!!!

jom baca sekejap.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe bru pakai rm50..huhu

HeNRieTTa JoSe said...

wah...bestnye dapat voucher....huhuhu....

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Barang dah tinggal sikit dah budak-budak borong sakan. Ish3~