Thursday, March 1, 2012

terlajak timeline boleh diundur..

aSSalamualaikum..

salam Jumaat..wah..dah jumaat dah. cepat bebenor masa berlalu. aku rasa macam baru seminggu start sem baru padahal dah sebulan dah. kelipok kelipok biji mata sekali dah hujung sem, sekali dah final exam..

semalam nightmare giloss weh. aku tengah syok syok layan blues jawab soklan kat formspring sebab dah kuno lama tak bukak formspring. tetiba jadi jakun pulak. memang tabiat kalau benda best aku selalu share kat pesbuk. sebab nak share apa yang aku jawab kat formspring tu, tersalah tekan button facebook timeline..PESBUK AKU JADI TIMELINE!! terlajak timeline huduh profilenya..

rasa macam nak call Mark Zurgberuk tu ja suruh dia remove timeline tuh. tapi, kalau aku call nanti dia jatuh hati kat aku pulak. so, aku batalkan jelah niat murni tu.

sebab member aku ada post dekat wall aku cakap ada cara nak remove timeline tu..budak malas sikat rambut..korang boleh try tengok kat blog nih..

chioss..

wslm..

11 comments:

Anum said...

emmmmmmmm
:)

Dianaa said...

Menjadi ke tak?

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@diana: yup! menjadi..

Hafizin Jamil said...

dah jarang dah bukak FB..aha

akoo pae said...

tuka la smule..hehe
akoo pon tak minat timeline tu

ILA HonEyBuNNy said...

ila pun tak suka timeline...serabut tgk..ehhehehe

eLLa n aLia said...

mujurlah saya tak guna timeline.. semak sikit. tapi kalau dah biasa. ok je..

~SaL IjOu~ said...

x suke timeline gak..huhu~

Dearie Pearls said...

aloha cik fatin..

senyap seminggu kamu ya..
hehehe..

gua nyer fb pun jadik ar timeline..
gilos terasa sakitnya hati..

then gua abaikan fb seketika...

memang tak menarik langsung..

hassy chan said...

kahkahkah..
advanced tu pki timeline..
wa punye bese2 je..
wei, xleh undur da kalo pki timeline.. mwahahaha

Budak Malas Sikat Rambut said...

:)