Thursday, June 7, 2012

come back!!

aSSalamualaikum..


fuh..fuh..fuh..shuh..maap ler. banyak pulak habuk kat blog nie. labah labah, cicak, taik cicak semua berkampung kat blog. amboih angry bird pun berkampung sekali.

apa habaq kL, Malaysia, Brunei? ngeheheh..ish banyak pulak gelakknya.. nk bagi tau ja. aku dah abes final exammm!!! yahuuuu..yeay!!! gila merdeka rasa. tapi, jawab exam nya wallahualam ler.. lepas nih boleh blogging balik lah. bajet je macam busy sangat kan sebelum nih. heheh..

now, its time nak baca novel novel yang aku beli masa book fair kat PWTC tu. and, boleh tengok banyak movie. yes! 

rupanya harini umur aku dah 22 tahun 7 hari rupanya. *eh! dah tua pun.. first time bezday aku time semester.plus time final exam plak tu! baaiikk punya..



bufday cake roommate punya kerja..


taun nie paling banyak dapat hadiah kot.


plate cake jugak jadik mangsa conteng..

btw, thanks lot to family and friends yang wish besday and doa..may Allah bless all of u..*eh! ayat sama macam status pesbuk plak..muahaha..

chioss..

wslm..

8 comments:

hassy chan said...

uwahhhh... mencik ko tau!!!
aku x stat exam lagi.. stdy week lagi nih kui3.. *jeles*

eLLa n aLia said...

tahniah dpt hbiskan exam.. tu pun kjayaan tau.. hepy belated bday.. dah bleh kwin, haha.. cntik wooo plate tu kena conteng..

akhirnya ada entri bru d blog ni.. slmt bblog kmbali..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

@hassychan: xyah ckp aku tau ko jelez..kui3..cpt la follow tweet..haha..

@ella: hehe..tenkiu..tp kawen tu errr..

~SaL IjOu~ said...

yay..akak dtg sini jugak!~ ;p

selamat hari muda belia *xyah perasan tua..mude lagi kamu tu..akak yg da tua..sobs*

turut terasa kelegaan abes final.selamat bersuka ria!~ ^^

Hafizin Jamil said...

22 tahun da..?tak lama dah tu..(double meaning.)haha

ILA HonEyBuNNy said...

cantik kek..:)

happy belated birthday dear...:)

Hafizin Jamil said...

22??ok dah tu..memang berumur..haha

L said...

hey kakak tua..keh3.. =D selamat menghitung hari tua.. hek3..

jom layan kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html