Monday, July 9, 2012

aiman's big day..

aSSalamualaikum..


it was 24th june bln lepas..macam tak percaya kawan aku sorang dah selamat jadi pengantin yaww!! dia salah sorang skuad wataniah jugak la.amboih! lumrah budak uia memang kawen awal and kawen time belajar. sweet muet aih aku tengok. dan bermula lah episod kawan kawan yang lain pun pakat pakat seronok nak kawen jugak. kalau dah jodoh tak kan kemana. betol tak?

kenduri tu kat kelantan.kira macam kami ramai ramai pergi ada dalam 2 van and 1 motor.*err moto nie sesat dari mana ntah.muahaha.. seronok jugak la. sebab first time ada pengalaman cenggini.

tapi, series nampak berseri seri ja muka dia masa wedding day tu. seri pengantin lah katakan. haish~~ aku pulak yang seronok lebih. tapi calon tak da lagi. macam mana nih? muahahaha..*mak carikkan calon!









eh!nie pengantin mana pulak lari nie??

to aiman, selamat pengantin baru! and bahagia sampai aaakhhiirr hayat! May Allah bless and always under His guidance..amin..


chioss..

wasalam..

6 comments:

hassy chan said...

simple je pengantinnyeee.. tp sweet hehehe.. nk kawen awl jugak la.... mau calon! ahakzzz

♥cik shaf♥ said...

wah..sweet + sempoi..sempoi je pngantin prmpuan pakai spek, xyah contact lens2..hehe..smoga mereka berbahagia hingga ke syurga.. =)

Si DauN CeRi said...

waaaaaaaa ramai betul kawen muda skarang kan? trend org dulu2 skang dah up balik. emmm bagus2


congrats kat kwn tu ye, barakallah~

Nurlyla said...

bahagianya.. :)
smoga bahagia smpai akhirat ye, sampaikan kat aiman :)

shahjiehan said...

wahaha.. sweetnya..nk kawen jugak...

lama x sigggah sini!

L said...

awak bile nk kawen? haha