Thursday, September 6, 2012

aku yg satu lagi..

aSSalamualaikum..


yeay! aku dah buat satu lagi blog baru. http://flickersensor.blogspot.com/ tapi blog nie takda tulis merepek meraban nie semua. aku just post gambar gambar yang dah diedit.

cet! macam poyo je kan. nak jugak buat lagi satu belog. satu nie pun dah jarang nak hupdate. puih!

kalau rajin, suka suki la melawat belog aku yang lagi satu tu. sekarang nie aku tengah pikir cane la nak make up belog tu jadi cun melecun sket. dah lama tak tukar design blog sampai tak reti nak cari kat mana. blog baru tu tak menarik sangat..sungguh lah buta IT..

isnin nie dah start class oi..akan mula la adegan adegan tension mengadap assignment, exam segala bagai...

chioss..

wasalm..


p/s: jgn lupa melawat belog baru..tau..tau..*yo yo je promote.heheh..


4 comments:

Syazwan Che Deraman said...

eh, ada tiga gambar je blog tu?

suesue said...

mantop lah tenten! :))

Nurlyla said...

ade masa lyla lawat.. :)

hassy chan said...

wau... da ad 2 blogggg!! ngeh3....
rjn ko.. hehehe