Friday, September 21, 2012

it has been....

aSSalamualaikum..


dah dua minggu dah kelas start.semester baru..tapi, semangat tu tak sampai sampai lagi. sembunyi kat mana ntah la. assignment makin berbukit, chapter makin banyak belajar tapi tak reti nak taubat lagi. study ciput tapi nak result gempak memang berangan jelah kan.

semester nie sekali lagi macam dare to die je. aku ambik 21 credit hours. abisla..jadi zombi kepala botak la jawabnya.

arghh..sebenarnya banyak kerja nak kena buat. tapi, tak tau nak mula dari mana. alhamdulillah, ada yang dah setel.tapi, ada satu assignment nie membantutkan perasaan aku. bhahaha.. bukak je buku, tengok, lepas tu apa nak buat nie. tutup balik.menguap.tido..krooh..krooh..


mesti ada banyak buat dosa nie.tak pun banyak sangat bersuka ria sebab tu la berlemak nak study.


memang banyak kerja nak kena buat. sem depan dah start praktikal.oh my english!! nak kena cari tempat praktikal lagi. pointer tahap hidung memang berangan jelah kan nak buat dekat big firm. rasa macam tak cukup ilmu lagi nak jumpa dunia luar.

semoga Allah permudahkan..amin..

chioss..

wasalam..



2 comments:

Nurlyla said...

huhu, btul tu.. usaha cmna pun, ttap brangan nk pointer tnggi.. huhu

Si DauN CeRi said...

berangan tu penting woh. dreams come true gitu. hihi