Thursday, September 13, 2012

~~selamatkan sebelum masuk ICU~~

aSSalamualaikum..


tskk...tskk.. sedih aku dengan laptop nih. kecewa dengan laptop nie. ntah apa ntah problemnya. isinya too much ke aku tak tau lah. *err..tp blog sempat lg nak update pulak.virus tak payah cakap lah. beranak pinak, bercucu cicit aku rasa kat dalam laptop nie.  sebab beberapa kurun abad yang lalu ada orang cucuk external disk yang bwk penyakit masuk laptop aku. sadiss sungguh la..

dan bila orang yang kekurangan IT macam aku mengadap masalah cenggini, mula lah nak buat muka blurr. pusing kiri tak kena, pusing kanan tak kena.

so, aku decide nak format dulu laptop nie cantik cantik, kemas kemas lepas tu beli antivirus baru.

akan tetapi, menyesal pulak aku hilangkan backup Window 7 dulu. *err..hilangkan ka terbuang?

nampaknya terpaksalah menapak p Low Yat. *arghh..malasnya..

dan aku tak tau bilanya aku akan rajin keluar p Low Yat..

dan aku rasa terpaksa jugak sebab semester nie kena ambik satu subjek ict dan nanti kena buat database project.kalau laptop K.O macam mana nak buat esaimen*sigh again!

dan memang kena jugak selamatkan laptop nie sebelum masuk icu sebab aku selalu transfer picture from camera to laptop.nnt berjangkit pulak penyakit laptop ke kamera.

yes~~Allah is testing me..

chioss..

wasalam..

4 comments:

~SaL IjOu~ said...

4 tahun kat uia akak x penah ada laptop/komputer..hehe..ni muka lab itd..n muka tompang buat esemen kat laptop rumet~ eheh..

p/s: tunggu akak pindah ke damansara damai..dekat sket nak singgah uia..bak la phone no Fatin senang sket nak roger..kasi kat msg fb eh..da add kan.."Salihah Ismail"~ ;)

アヌム said...

moge cpt2 pulih ye leptop tu.huhuu

hassy chan said...

ssh kn kalo ldtop rosak..
haaa, aku pn bkal mngalmi nsb y sme cm ko..
da la nak wat tesis nih.. ayoyoyo..

kiera'sakura said...

baik pegi anta dia ke klinik cepat2 kang lagi lama takut berumah pulak virus tue dalam lappy