Thursday, September 27, 2012

this is gula~~

aSSalamualaikum~~


huarghh..this is hectic! minggu nie macam zombi kampung pisang. banyaknya kerja. assignment macam gunung ledang. article macam broga hill nak kena baca. faham faham jelah kalau dah baca article mesti nak buat natural peta punya dekat atas kertas tu. padan muka akuu..

cepatnya masa berlalu..kerja banyak tak siap siap lagi. tak berkat la tu..haish~~

ha..nak tunjuk nie sebenarnya..


since aku nie peminat setia hilal asyraf, kira macam teruja jugak la tengok video nie. this is gulaaa~~ comel je  masyitah..may Allah bless them..

sekarang tengah cari buku latest hilal..

                                              

sebenarnya ada ja buku nie jual dekat masjid UIA. sebab tiap tiap malam selasa hilal datang masjid uia bagi talk.at the same time dia jual buku nie. tapi, aku belum berkesempatan nak jenguk lagi.

tapi, sekarang aku tengah baca buku nie..


cinta high class & cintaku kerana agamamu by Fatimah Syarha dan Dr. Farhan Hadi

hah! sempat pulak lagi tu baca novel. article yang berlambak tak pulak rajin nak baca..kui2..tapi, seriously, novel tarbiah nie sangat best. bagi aku, buku nie bukan la novel biasa tapi its more towards motivational islamic book. lagipun buku buku fatimah syarha sebelum nie memang best best. 

mesti beli, mesti baca...agar upgrade ilmu akhirat~~hehe..

chioss..

wasalam..



8 comments:

Anum said...

buat mana yang penting dulu ok

dwaty said...

takpe baca novel dulu... tp jgn salah jawab plak...

Nurlyla said...

buat yg pnting dulu ... haha.. hilal asyraf mmang best, lyla pun ska juga...

Si DauN CeRi said...

perghhh gua da lama x baca novel. hihi

kiera'sakura said...

best erk? pernah nmpk kt popular ritu. nk beli la nt

Hans said...

xpernah baca lagi penulisan dia tapi emmang ramai kata best

new hope said...

salam,

comelnye mashitah

KLIK perangai teruk lemah komunikasi dan minta gaji banyak punca xdapat kerja

L said...

hehe.. L kira nk kawen je skrg nih.. haha. xnmpak buku dah. dok kira nk kawen je.. hahah