Saturday, October 27, 2012

rumah kata pergi, UIA kata mari..

~~aSSalamualaikum~~


kok bisa esok udah ahad dong! *eh! pehal jadi indon pulak.. salam aidiladha! huarghhhh..esok dah nak balik UIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daging korban makan tak abis lagi mana boleh balik lagi. sup tulang pun tak puas lagi jamah. mohon kembali jumaat....

to do list next week: exam selasa, rabu mlm dan jumaat..what??? baru sedar rupanya ada exam. abeslah KAUUU cik fatin! assignment: PBL, EAW and SM..say what?? ok...

mentally and physically tak ready nak jenguk uiarians, assignments and mid term..

 tak dapat join rombongan meminang mak usu baru untuk pak usu.. *cet! sibuk ja nak ikut..

tak sempat nak buat speck baru sebab malas keluar rumah. dah hari raya baru sibuk nak buat. *power speck dah bertambah.oh! dah makin tua ghopenye..

tak puas lagi main dengan kucing yang gomok tu..*nanti next 2 months mesti dah tak kenal tuan..

yang penting!!! TAK BUKAK BUKU LANGSUNG! *ok..tu tipu. bukak buku tapi tak baca, baru betol..ngeeee..



si Loli yang kuat makan tidur je kerja dia..


not so called gomok inche Tom dan cik Melly yang kuat makan..


nak berjaya mesti balik dengan penuh SEMANGAT!! jyah!!! fi sabililah!!

'sesungguhnya Allah tidak menganiaya manusia sedikit pun, akan tetapi manusia jualah yang menganiaya diri mereka sendiri' (Yunus: 44)

^cheeto!^

wasalm..

p/s: sempat lg tengok sinister dgn cik pikah, cik khalilah..not bad la dia punya story line..







4 comments:

kura said...

haha.. selamat pulanggg :P

kiera'sakura said...

kan. sama la malas jugak nk balik rumah sewa, nak duk melepak kt umah mama je hihihihi

Hafizin Jamil said...

goodluck la untuk exam tu..hehe

hassy chan said...

wei nk loliiiiiiiiiiiii... comey dia baring cm tuh hahaha