Friday, October 12, 2012

the mind and map..

aSSalamualaikum~~


tabiat aku bila bosan sangat study, aku suka conteng meja. kat meja study aku nie memang penuh dengan macam macam benda aku conteng. sumpah lah vandalism. aku rasa kalau fellow datang buat sport check memang bergulung surat saman aku dapat.

dulu time first year ada kakak final year bilik aku sampai tegur 'fatin, akak dari first year first sem sampai la final year meja akak bersih je" bhahaha.. sedap je kena perli.

kadang kadang tu aku suka tulis benda yang aku baca or hafal kat meja. padahal macam la takda buku or kertas nak conteng. meja jugak jadi bahan.

next week ada 3 mid term paper. 3 hari berturut pulak tu. adess..banyak lagi tak study oi. tapi best lepas tu balik kampung..yahoooo!!! lompat sampai bintang.

sebab tahap motivate aku up and down aku 'tulis' note pembakar semangat kat meja. cewah..pembakar lah sangat.. pastu tetiba rasa nak buat lawa lawa post dekat blog. *rajin pulak nak post..




doakan mid term aku going well..

rabbi yassir wala tua'assir..

chioss..

wasalam..

7 comments:

~SaL IjOu~ said...

Fatin..akak g uia jalan2 kat stabuz minggu lepas..mintak phone no x kasi..x dpt la nak kontek..~ =p

p/s : mcm2 hal jadi skrg..hujung tahun nnt baru akak kembali berblog ya~ jaga diri~=)

kiera'sakura said...

wish u luck dear!!!

x suka conteng meja dari sek klu share meja dgn budak petang mesti selit nota bawah meja JANGAN CONTENG kalau meja penuh ngn tulisan hihihihi :p

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Samalah. Meja eden pun bersih ha, eceh.

Good luck Fatin! Fighting! ^_^

hassy chan said...

all de best!!.. wt y tbaek k..
jgn gelabah.. be cool.. insyaAllah sumenye akn ok..

Novelis Hidayah said...

Bulatan gembira... suka :)

Hafizin Jamil said...

tabiat yang bagus tu..jangan sia siakan bakat anda..hahaha.. good luck for exam

sayA tonaH said...

ad jgak orang spesis cam ak

harhar

kesian kat para meja