Thursday, November 22, 2012

final exam berlari!!

aSSalamualaikum~~


huarghh..long time no update. rindu kat belog ghopenye. haih~~ sebelum tu, lets pray for Gaza, for their safety, for our muslim brothers and sisters, old people, children and pregnancy women in Plaestine..

after mid break haritu langsung tak jenguk belog. banyak nya habukkkk.. fuh..fuh..bajet je macam busy sangat kan..

yelah..ingat tak busy ke. sekarang dh level 4 student tau.*flipped tudung. cewaahh!! berlagaknyalaa.. tapi lambat lagi nak grad...huhu..

minggu nie hectic sangat. banyak assignment nak kena buat. semua due next week. semua nak present next week. haih~~ nama pun students. tak kan nak mencangkul pulak.kn?

jadual final pun dah officially keluar. tak tahu nak describe ape. yang sadisnya paper ADAIS and TAX hari yang sama!! 'bahagia' sangat. tax dah la susah. ADAIS tu subjek lebih kurang ICT..

28/12--------> ADAIS dengan Tax
2/1-----------> PSA (public sector accounting)
6/1-----------> LE4000 (english)
7/1----------->SM (strategic management)
9/1---------->AIB (accounting islamic bank)
11/1---------> AGA (advance group accounting)

maka pada 14 Januari bermulalah praktikal training..argghh..tak sempat nak berjimba.kui3..

kengkawan aku semua dah tengok Istanbul Aku Datang. lepas tu semua pakat2 bising yang Beto sangatlah macho?? patut Beto ganti Tomok la. Beto patut jadi hero la. best ke Beto??

^cheeto!^

wasalam..

p/s: mohon jasa baik bloggers doakan kesejahteraan kawan saya yang baru meninggal akibat kemalangan 2 minggu yg lepas. so, to riders, bawak moto jangan laju laju..


5 comments:

sayA tonaH said...

Good luck tuk bakal final

hassy chan said...

wei kucing ko mti??? cm ne leh mati?? mesti sedih gilerrrrr.. ak nye kcing hlg pn da nangis2... apntah lg mati.. bwk bersabar beb..!! sobsobsob

L said...

jom g lyn wayang sama2. huhu.. sebuk bebenar eh cik fatin. haha

Jom singgah baca sekejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

Pondok Usang said...

masih busy lagi ke tu.. jgn lupe update tau..

Hafizin Jamil said...

kena vacum dah ni.. banyak sangat habuk.. haha