Friday, December 14, 2012

comes to the end..

aSSalamualaikum..

take 5 rush update.. tak kira nak update jugak walaupun tengah kejar masa..ewah! haha..

semalam after AGM nadiwatan club aku officially resign dari biro head IT wataniah..alhamdulillah..solosai satu tanggungjawab. lepaih nie tak payah jaga blog wataniah uia  lagi dah, facebook wataniah pun. aku kembali manusia normallll!!!! yay!! *errr..selama nie alien ke?? bhahaha..

sedih jugak sebenarnya. after 3 years susah senang dengan kawan2 wataniah, then, it comes to the end. betol la orang cakap. mana ada benda yang tak kan berakhir ye dak?

maka dengan ini, aku off 3 hari annual camp wataniah buat sekelian kali yang terakhirnya.. then officially graduated from wataniah skill uaim..



gonna miss them, and green uniformmmmmm..!


new tenure of Nadiwatan Club..mutiara sulung PALAPES UIAM..all the best all!!


^cheeto!^

wasalam..


6 comments:

~SaL IjOu~ said...

salam.halu Fatin.akak ada je.cuma masih blom ada kekuatan nak sambung blog..~

p/s : akak ada kwn yg jumpa jodoh lepas join wataniah uia.skrg deorang dah ada dua anak~ ;)

hassy chan said...

walaweyh...
aku takde kekuatan nak join bnda gini.. tp ko join.. perghh salutttt.. hehe

akoo said...

hoiyooo budak salahuddin upenye..hahaha fatin yg mane satu??kot2 sbnanye kite kenal kat uia..keh2

sayA tonaH said...

siyes terbaekkkk

thumbs up~

Hafizin Jamil said...

tahniah askar..haha

Niena Pengembara Ilahi said...

fuyyOoo.. ;)