Friday, December 21, 2012

gila sedih tiket sold out!!

aSSalamualaikum~~

sebenarnya aku nak update pasal annual camp kat taman negara haritu tapi, nanti nanti lah..

sekarang tengah revision week. selalu aku memang tak balik kalau revision week. tapi memandang terpandang dan dipandang after final aku terus practikal dan tak menyempat punya balik kedah ohsem, so, tetiba semalam aku buat last decision nak balik.

aku nie memang pelik sikit. suka buat adhock decision tiba tiba ja. padahal sebenarnya aku dah plan dengan kengkawan nak pergi bukit Tabur pagi nie.

but then, sadly sedih kecewa hati lara, punya semangat packing barang tp tak da lah berbeg beg aku bawak balik.sekadar buku ja sebab nak study sikit sikit kat rumah. penat lelah abis semua lemak berkejar sampai pudu, at last 'assalamualaikum! tiket kulim paling awal pukul berapa?'

'sorry dik, tiket abes.semua abes.adik lambat sikit ja' what??!!! *dunia gelap gelita

dan semua kaunter keluar ayat yang sama.

maka, termangu aku sensorang kat pudu. dan mula adegan banjir kilat. heh!

dan aku mula terfikir, patut la aku check tiket online tadi 'no route offer'!

dan baru aku ingat orang ramai balik kampung sebab cuti christmas..

poor me~~padan muka jugak..moral of the story, lain kali buat keputusan fikir dulu..jangan buat keputusan last minit..

^cheeto^!

wasalam..

3 comments:

hassy chan said...

ciannya ko wei.. huhu..
da cam kes kwn aku.. dia nk blik.. tp tiket xd..


*aku lyn one piece.. ngeee best~

Nurlyla said...

lyla fhm ksdihan tu.. hehe.. layan one piece je lah mcm hassy chan..

Hans said...

fuh
sebab tu ku suka beli tiket awal2 :-)