Friday, December 7, 2012

vakuummm!!!

aSSalamualaikum~~

waaaaaaa...!!! lamanya tak bukak blog. betol ckp pondok usang beratap langit and HJ berhabuk bonar dah blog eden nie ha..

semalam aku tengok Istanbul Aku Datang. ok! overexcited disitu. orang lain dah berkurun zaman dinasor tengok aku baru jalan itik nak tengok kan. overall not bad la cite tu. kelakar gila part Lisa and Beto. tapi, poor and padan muka Azad. tulah jahat sangat kan. tapi, tak boleh belah watak aizat. macam kaku je dia. *cewah pandai pulak mengutuk. sebenarnya aku nak tengok kartun rise of guardian tu, breaking dawn, tp nak buek macam mano. kaki macam gajah malas nak bergerak keluar dari UIA ni..

dua minggu lepas aku kuchiwah tahap 7 petala langit!! super saiya sad! dua ekor kucing yang paling sayang kat alam semesta dah temui ajal. rasa nak balik kg je bila dengar berita mnyedihkan tu. tapi, paling touching bila ayah dgn mak pun sedih kucing2 tu mati. *eh! nampaknya mak dengan ayah lagi sayang kucing dari anak dia yg comel tak comel sangat nie?? oh nooooo!!! dan sekarang tinggal la sekor je kucing kat rumah. Mr. Tom Kurus nama die..hehehehe..

and, it is two weeks left before final exam!! what?? cepat bonar masa berlalu! *mohon sem nie end as soon as possible. tapi!!!! next semester is practikal training! 6 months pulak tu.ok! i'm dead meat.totally dead meat!

rabbi yassir wala tua'assir..

^cheeto!^

wasalm..


P/s: sebelum nie aku suka dengar lagu maher zain and Irfan Makki. tapi kan aku get influence from 'someone' sekarang nie addicted dengar lagu2 Sami Yusuf. masya Allah..lyrics are superb giga awesome..




4 comments:

hassy chan said...

lmenye praktikal... smpi 6 bulan plak tuh.. haha.. dlu aku kne xsmpi dua bulan heee.. sila jeles..

Hafizin Jamil said...

sami yusoff?? lagu baru kah..?

sayA tonaH said...

waaa slmt brprktikl n gud luck tuk final

huuu kita pun kena final gak bulan 1 ni...huuuu

mntak mntak slmt semuanya

kiera'sakura said...

slamat berpraktikal. tingat time kawan kena praktikal kat ofis nie dlu sudahnya ktorang jadi kwn baek hihihi